Új vezetőket választott az Új Világ Néppárt

Új vezetőket választott az Új Világ Néppárt

Pálinkás József (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Új Világ Néppárt 2021. október 28-án tisztújító közgyűlést tartott, amelyen a lemondott elnökség helyére új tagokat választott. A párt a Facebook-oldalán adott hírt a tisztújításról. Mint megjegyezték: az új összetételű elnökség továbbra is elkötelezett a 2022-es kormány- és rendszerváltás mellett, amelyet az előválasztáson résztvevő többi ellenzéki párttal összefogva tart csak elérhetőnek. Az Új Világ Néppárt a 2022-es országgyűlési választások során támogatni fogja az ellenzéki előválasztás győztes miniszterelnök-jelöltjének kampányát.

A párt középtávú céljaként a választásokat követően egy új, erős jobb-közép politikai gyűjtőpárt létrejöttét jelölte meg, mely hosszútávon képes lesz otthont nyújtani a jelenlegi politikában csalódott, polgári értékek mellett elkötelezett szavazóknak.Az Új Világ Néppárt elnöke továbbra is Pálinkás József. Az új alelnök Visi Piroska, míg az elnökségi tagok: Bánfalvi Győző, Fekete László és Szent-Iványi István.