Újabb bombariadó Debrecenben

Újabb bombariadó Debrecenben

A debreceni Nagytemplom esti kivilágításban (Fotó: takacsja/Indafotó/Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A civishir.hu szerint csütörtök délután újabb bombariadók miatt kellett debreceni épületeket kiüríteni: először a Malompark bevásárlóközpontot, majd röviddel később a MÁV-székházat és a Fórumot.

Helyi sajtóhírek szerint március 30. óta már ez a sokadik bombariadó a cívisvárosban. A belvárosi Fórum bevásárlóközpont és a Malompark két alkalommal, a helyi repülőtér, a Piac utcai MÁV-székház és a Debrecen Pláza egyszer került célkeresztbe. 

Amint arról lapunk korábban már beszámolt, kedd délután országszerte bombariadók voltak budapesti és vidéki bevásárlóközpontokban, egészen pontosan az Aréna Mallban, a MOM Parkban, a Mammutban, a Corvin Plázában, az Árkádban és a Westendben. Szintén bombafenyegetés miatt vonultak ki a rendőrök Kaposváron a Pláza környékére, a Győr Plázába, illetve Debrecenben több helyszínre is. Lapunk információi szerint az alábbi fenyegető üzenetet juttatták el a fent említett helyszínekre: „Bomba van az épületben. Nem élhetek olyan országban, amely a terrorista Putyint szponzorálja, és amelynek az olcsó gáz fontosabb, mint az emberi élet”. 

A Budapesti Rendőr-Főkapitányság nyomozást rendelt el közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt.

 

Címkék: Debrecen, bombariadó