Újabb DK-s jelölt támogatását jelentette be Jakab Péter

Újabb DK-s jelölt támogatását jelentette be Jakab Péter

Jakab Péter Jobbik-elnök és a DK-s Konczer Erik (Fotó: Jakab Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Tatabányán a Jobbik Dr. Konczer Eriket támogatja – jelentette be Jakab Péter Jobbik-elnök, a párt miniszterelnök-jelöltje közösségi oldalán vasárnap.

Mint írta, a DK jelöltje 44 éves közgazdász és jogász, a megyei közgyűlés ellenzéki frakciójának vezetője. – Születése óta Komárom-Esztergom megyében él. Testközelből tapasztalhatta meg, ahogy Tatabányára és Tatára is elért az orbáni őrület: azaz, hogy a járványkezelés ürügyén milliárdokat vontak el az önkormányzatoktól és az emberektől, és ha ez nem lenne elég, mindent, ami mozdítható meg akarnak szerezni, be akarnak zsákolni maguknak „rosszabb időkre” – tette hozzá.

Azt is alította, Konczerben bíznak, „tudjuk, hogy kérlelhetetlen ellenfele lesz a fideszes tempónak. Partnerünk lesz a tolvajok elszámoltatásában. Őt tartjuk a legesélyesebb és legalkalmasabb ellenzéki jelöltnek Tatabányán, a 2022. évi országgyűlési választásokon”.

Nemcsak a DK és a Jobbik jelenti be sorra egymás kölcsönös támogatását az előválasztáson, a momentumos Berg Dániel pártja döntésének értelmében vasárnap visszalépett a párbeszédes Tordai Bence javára Buda egyik választókerületében. Így Tordainak a DK-s Kálmán Olgával kell majd megküzdeni az indulás jogáért. Érdekesség, hogy a Jobbik Kálmánt támogatja.