Újabb ismert fideszesről derült ki, hogy várhatóan nem indul egyéniben

Újabb ismert fideszesről derült ki, hogy várhatóan nem indul egyéniben

Orbán Viktor és Nyitrai Zsolt (Forrás: Nyitrai Zsolt Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újabb megtisztelő feladatot kaptam miniszterelnök úrtól. Készen állok a munkára! – erről írt Facebook oldalán csütörtök reggel a fideszes Nyitrai Zsolt. Habár ennél többet nem árult el, az Origo úgy tudja, Orbán Viktor a napokban arra kérte fel, hogy a választási felkészülés jegyében segítse a munkáját.

A portál szerint emiatt Nyitrai Zsolt a 2022-es országgyűlési választáson nem is indul el egyéni jelöltként az egri körzetben. A politikus egyébként jelenleg is a térség képviselőjeként ül a parlamentben.

A 2018-as választáson 46 százalékkal nyerte meg a hevesi körzetet. Akkor az ellenzéki jelöltek még külön indultak, a legjobb eredményt a Jobbik színeiben Mirkóczki Ádám érte el 39 százalékkal. Ő azóta Eger polgármestere lett, kilépett a Jobbikból, ráadásul lapunknak adott korábbi interjújában igen élesen bírálta az ellenzéki együttműködést.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki lesz a Fidesz jelöltje jövőre, de egyelőre az ellenzéki induló sem ismert.