Újabb késelés, ezúttal Gyulán

Újabb késelés, ezúttal Gyulán

Gyula, 2020. május 31. Rendőr és bűnügyi helyszínelők (háttérben) Gyulán, ahol 2020. május 31-én hajnalban megkéseltek két embert, egyikük meghalt. A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt. MTI/Donka Ferenc

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az egész országot megrázó Deák téri gyilkosság után újabb késelés történt, ezúttal a Békés megyei Gyulán. A police.hu beszámolója szerint rendőrök előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint késsel megsebesített két embert. Az egyik sérült meghalt.

A rendőrségre 2020. május 31-én 4 óra előtt néhány perccel tett bejelentést egy gyulai nő arról, hogy a háza udvarán van egy sérült. Az RTL Híradója szerint a vágott sebekből vérző fiatal a Magyar Narancs gyulai újságírójának házához menekült, bekopogva tőlük kért segítséget. A férfi, akinek az arcát vágták meg, a rendőröknek elmondta, hogy van még egy sérült, akit megszúrtak. Az ő holttestét a közelben, az utcán találták meg.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a bejelentéstől számított egy órán belül a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán elfogtak egy 18 éves fiatalembert, aki egyébként az érettségijét ünnepelte. A gyanú szerint ő szúrta meg a barátját és egy 27 éves férfit, aki belehalt sérüléseibe. A nyomozók megkezdték az elszámoltatását, és vizsgálják, hogy milyen konfliktus vezethetett a tragédiához.