Újabb miniszter került karanténba

Újabb miniszter került karanténba

Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter beszél meghallgatásán az Országgyűlés gazdasági bizottságának ülésén az Országház Delegációs termében 2020. november 17-én (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy közeli munkatársam elkapta a vírust, aminek következtében kontaktszeméllyé váltam és karanténba kerültem – közölte a Facebook-oldalán Süli János, a paksi atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, kivitelezéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter.

A tárcavezető arról is beszámolt, hogy az első tesztje negatív lett és tünetei sincsenek! „A második tesztre holnap kerül sor, ha az is negatív eredményt mutat, elhagyhatom a karantént” – írta. Arról is beszámolt, hogy Mittler István, a Paks II. Atomerőmű Zrt. kommunikációs igazgatója és Kovács Pál, a Paksi Atomerőmű kapacitásának fenntartásáért felelős államtitkár szintén negatív teszteket produkáltak.

Süli János mindenkit biztosított arról, hogy sok nehézséget és akadályt hárította már el mind a képviselői, mind a miniszteri munka útjából, és a karanténnak sem enged.

A bejegyzését pedig egy olyan képpel illusztrálta, amelyen épp az otthonában dolgozik.

https://www.facebook.com/sulijanosminiszter/photos/a.189460541642803/747426052512913/