Újabb rekord az előválasztáson, szombaton csaknem 90 ezren mentek el szavazni

Újabb rekord az előválasztáson, szombaton csaknem 90 ezren mentek el szavazni

Előválasztási sátor a Bikás parkban

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét rekordot döntött az előválasztási részvétel - közölte az Országos Előválasztási Bizottság. Szombaton a sátrakban 70 122 szavazó adta le voksát, míg az online felületeken keresztül 19 080-an. Ez azt jelenti, hogy a nap folyamán 89 202 szavazat érkezett, összesen pedig már több mint 440 ezren mondták el véleményüket arról, hogy ki legyen az ellenzéki miniszterelnökjelölt, valamint az ellenzéki egyéni jelöltje a jövő évi országgyűlési választáson. 

Pénteken az utcai standokon 60 298-an, interneten keresztül 14 423-an szavaztak, vagyis összesen 74 721 ember voksolt.

Az Országos Előválasztási Bizottság tájékoztatása szerint az előválasztás még három napon át, keddig tart. A szavazatszámlálás szeptember 29-én, szerda reggel kezdődik meg húsz megyei helyszínen. A képviselőjelölti választások végeredménye folyamatosan, a miniszterelnök-jelölti választás végeredménye késő délutánra várható.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt