Újra az utcán kezd politizálni a Momentum

Újra az utcán kezd politizálni a Momentum

Fekete-Győr András (Forrás: Momentum Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Újra megjelenik az utcákon standokkal a Momentum, első akciójuk egy aláírásgyűjtés lesz. – Az ív aláírásával mindenki támogathatja azt, hogy az elmúlt években közpénzen meggazdagodott vállalkozók tevékenységét ki kell vizsgálni és jogsértő személyeket a jogállamiság eszközeivel felelősségre kell vonni – közölte a párt elnöke.

Fekete-Győr András szavai szerint a Momentum a fideszes elit felelősségre vonásával fog kimenni az utcára. – Az elmúlt 10 évben megloptak bennünket. Ellopták a jövőnket – mondta, egyből ígéretet is téve arra, hogy ők az ellopott pénzt és vagyont visszakövetelik. Itt meg is említette a pártja által tervezett „Korrupciós Ügyészséget, amely át fogja vizsgálni az Orbán-, Rogán-, Mészáros-családok cégbirodalmait és a megteszi a szükséges feljelentéseket”.

Azt is leszögezte, hogy nem elég a vagyont visszavenni, hasznosan is kell visszaadni. A Momentum elsőként a kezdő pedagógusi fizetésre költene, majd az egészségügyi dolgozók bérrendezésére, illetve csökkentenék az alacsony bérből élőket terhelő személyi jövedelem adót.