Újra nem engedték be lapunkat a kormányinfóra

Újra nem engedték be lapunkat a kormányinfóra

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az év első kormányinfójára sem engedték be a Magyar Hangot. Kollégánk – ahogyan eddig – ezúttal is elküldte regisztrációját a megadott email címre, ugyanakkor a helyszínen már azt közölték vele, hogy nem szerepel a listán. Így nem is mehetett be a kormányszóvivő és a Miniszterelnökséget vezető miniszter tájékoztatójára és kérdéseket sem tudunk feltenni.

Habár többször előfordult már, hogy Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra a Miniszterelnökség közeli épületéből sétált át, így lehetőségünk volt legalább a rövid úton kérdéseket feltenni – választ ugyanakkor nem mindig kaptunk –, ezúttal autóval érkeztek. Mindezek ellenére is szerettünk volna néhány dolgot megkérdezni a minisztertől, ugyanakkor amellett, hogy köszönt kollégánknak, arra már nem reagált, hogy válaszolna-e. Egyszerűen csak besétált az épületbe.