Válaszolt a CÖF a békemenetes buszoztatásra: Gyurcsány

Válaszolt a CÖF a békemenetes buszoztatásra: Gyurcsány

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem meglepő a „tragikus összellenzéki tüntetésecske” után, hogy a Demokratikus Koalíció a Civil Összefogás Fórumot (CÖF) „támadja” azzal, hogy a Békemenetre buszoztatott embereket – legalábbis így értelmezi a kormányközeli szervezet a DK kérdését. Gyurcsány Ferenc pártja ugyanis azt követelte, hogy hozzák nyilvánosságra a buszbérlések szerződéseit.

A Magyar Hang is beszámolt róla, hogy tömegével érkeztek buszok az október 23-i Békemenetre, a járművek pedig végeláthatatlan sorokban parkoltak az Erzsébet tér környékén. A Demokratikus Koalíció pedig a bérleti szerződéseket szerette volna látni.

– A rablóprivatizáció nagymesterei, az offshore cégek császárai, miután léket kapott előválasztási kalózhajójuk, támadják a CÖF-CÖKÁ-t. Ismét buszoztatásról beszélnek, ami a tragikus összellenzéki tüntetésecske után nem meglepő – ezzel reagált a felvetésre a kormányhű szervezet. Majd azt fejtették ki, hogy ha 500 buszt is feltételeznek, az is csak 25 ezer embert jelent, de adja magát a kérdés, vajon mivel érkezett a Békemenetre a „4-500 ezer honpolgárunk”. Majd leszögezték, a CÖF-CÖKA nem szerződtetett buszokat vidékről történő személyszállításra. Az emberek autóval, vonattal, sőt busszal is járnak, villamosra, metróra szállnak, szabad döntésük alapján.

A szervezet egyúttal támadásba lendült és a Demokratikus Koalíciót kezdte támadni. – Javasoljuk, hogy a DK ne turkáljon az emberek pénztárcájában, mert ilyen esetben polgáraink mindig rosszul jártak. Számoljon el nyilvánosan az Uniótól kapott, ALTUS cégnél landolt pénzekkel, a Czeglédynek nyújtott hitellel, és talán még azzal a milliárdos osztalékkal is, amit Gyurcsány Ferenc vett fel a rablóprivatizáció során megszerzett cégétől – közölték. Szerintük nagy a különbség a DK közpénz-felhasználása és a CÖF között, mert ők a közpénzből kapott szponzorálási juttatásokért keményen megdolgoznak és azzal pontosan elszámolnak.

Címkék: CÖF-CÖKA, Békemenet