Varga Judit: Brüsszel az ellenzéknek segítene a választási kampányban

Varga Judit: Brüsszel az ellenzéknek segítene a választási kampányban

Varga Judit előadása a Misszióvezetői Értekezleten 2021. február 22-én (Fotó: Varga Judit Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az Európai Parlament LIBE (Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi) bizottságának küldöttsége egy előre megírt ítélettel érkezett Magyarországra – mondta az igazságügyi miniszter csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Varga Judit a küldöttség tagjaival való találkozó előtt azt mondta, Magyarország egy szabad és független ország, amely tagja az Európai Uniónak; az Európai Parlament pedig az unió egyik intézménye, és semmiféle hatásköre, hatalma vagy jogköre sem lehet egy szuverén ország felett.
– Ennek jegyében, a nemzetközi udvariasság, turizmus és diplomácia jegyében készülök a találkozóra, hiszen szívesen tájékoztatom őket, hogyha vannak kérdéseik a magyar jogrendszer különlegességeiről – fogalmazott a tárcavezető.

Hozzátette: ne legyenek „illúzióink”, hiszen Brüsszelben is megkezdődött a magyar országgyűlési választási kampány, amiben az ellenzéknek segítenének.

(MTI)

Címkék: Brüsszel, Varga Judit