Varga Judit bejelentette, hogy feljelentést tesz „az ördög ügyvédje” ellen, az oldal válaszolt neki

Varga Judit bejelentette, hogy feljelentést tesz „az ördög ügyvédje” ellen, az oldal válaszolt neki

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Az ellenzékhez köthető egyik Facebook-oldalon tegnap és ma fenyegetésnek szánt hazug posztokat jelentettek meg rólam. A bejegyzésekben nőként és családanyaként is próbálnak valótlan állításokkal nyilvánosan megalázni – erről írt közösségi oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter kedden.


– A baloldal akkora bajban van, hogy sem a karácsony, sem a családok, sem a nők nem jelentenek semmilyen akadályt, ha mocskolódásról vagy lejáratásról van szó. A személyemmel kapcsolatos minden, Az ördög ügyvédje Facebook-oldalon megjelent állítás valótlan, ezért ismeretlen tettes ellen rágalmazás vétsége miatt feljelentést teszek. A hazugságot tovább terjesztő sajtóorgánumokkal szemben pedig a megfelelő büntető-és polgári jogi lépéseket, szükség esetén, szintén megteszem – tette hozzá.

Az ördög ügyvédje Facebook-oldal arról híresült el, hogy az ehhez köthető blog robbantotta ki Borkai Zsolt volt fideszes győri polgármester szexbotrányát. Ezúttal az oldal üzemeltetője azt állította, a korrupciós ügybe keveredő Völner Pállal, a miniszter egykori helyettesével kapcsolatban hoz majd nyilvánosságra információkat, amelyek a minisztert is rosszul érinthetik, továbbá Varga Judit magánéletével kapcsolatban is megfogalmazott állításokat, ezek miatt tesz most feljelentést a tárcavezető.

Frissítés: Varga Judit bejelentésére reagált Az ördög ügyvédje oldal. „Szakmabeliként pedig egy kicsit többet vártam Öntől. Mióta alkalmas a becsület csorbítására annak állítása, hogy egy nő a lányokat is szereti?” – tette fel a kérdést. Szerinte a Fideszben gyakoroltak nyomást Varga Juditra, hogy reagáljon, „azonban pont ezzel ad a felvételek közléséig is nagy nyilvánosságot az ügynek”.