Varga Judit szerint Magyarország a kincskereső kisködmön

Varga Judit szerint Magyarország a kincskereső kisködmön

Fotó: Varga Judit Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Mi vagyunk Európa kincskereső kisködmöne – mondta Varga Judit a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényen tartott beszédében. A miniszter szerint alkotmányos önazonosságunk része, hogy jelezzünk, amikor a ködmön is jelez.

Mi vagyunk Európa kincskereső kisködmöne – fejtette ki Magyarország igazságügyi minisztere, Varga Judit a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényén az ott készült videó tanúsága szerint. 

A ködmön a miniszter szerint „akkor szorít, akkor nehéz, akkor izzaszt, amikor baj van a becsülettel, amikor a lelkiismeret jelez”, illetve „amikor tiszteletlenséget, valami árulást, valami sunyulást jelez”. – Ez alkotmányos önazonosságunk és a ködmön azért van nekünk, hogy jelezzük másoknak is, hogy mikor szól a lelkiismeret, és mikor kell visszatérni azokhoz az európai értékekhez, amelyek alapján mindannyian együtt egyszer útnak indultunk – mondta Varga Judit.