Varga Mihály: Elkészült a 2021-es költségvetés tervezete

Varga Mihály: Elkészült a 2021-es költségvetés tervezete

Varga Mihály pénzügyminiszter átnyújtja a 2020. évi költségvetési törvényjavaslatot Kövér Lászlónak, az Országgyûlés elnökének az Országházban 2019. június 4-én. (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Elkészült a jövő évi költségvetési törvény tervezete – közölte Varga Mihály pénzügyminiszter a hivatalos Facebook-oldalán kedden.

A mindössze kétmondatos bejegyzés szerint a kormány szerdán tárgyalja a Pénzügyminisztérium által elkészített törvény tervezetét.

A honlapon a tájékoztatást két képpel egészítették ki. Az „előtte” címet viselő Orbán Viktor miniszterelnököt mutatja egy hosszú tárgyalóasztal előtt, amely tele van iratokkal, vele szemben a pénzügyminiszterrel. Ez alatt, az „utána” címet viselő képen Varga Mihály az üres asztal mögött újságot olvas.

Varga Mihály

Ma van az ápolónők napja. A II. kerületet is ellátó Szent János Kórh... áz nővérszállója két éve készült el, azóta 110 betegápolónak és orvosnak nyújt megfelelő színvonalú szállást. Köszöntöm Magyarország ápolóit, akik áldozatos munkát végezve a járványhelyzetben is példátlan helytállást mutatnak.