Várkonyi Andrea könyvet írt

Várkonyi Andrea könyvet írt

Várkonyi Andrea (Képernyőfelvétel: Life TV / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Várkonyi Andrea, korábbi műsorvezető, Mészáros Lőrinc felesége a Facebook-oldalán jelentette be, hogy könyvet írt, ami hamarosan meg is jelenik, És ezt lehet? címmel.

Várkonyi közleménye szerint a könyv alapját a pszichológiai rendelései adták, és benne szándéka szerint minden nőt meg akar győzni arról, hogy szabad nekik jól érezni magukat, és változtathatnak (az életükön feltételezhetően).

A könyvet már elő lehet rendelni, de boltokban még nem kapható. A borítón Várkonyi doktorként szerepel. A volt műsorvezető, jelenleg üzletasszony 2000-ben szerzett orvosi diplomát a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Később pszichológiából és egészségügyi közgazdász-menedzserként is diplomát szerzet.

Címkék: Várkonyi Andrea

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt