Egyméteres vascsővel verte szét exe lakását egy 24 éves győri nő

Egyméteres vascsővel verte szét exe lakását egy 24 éves győri nő

Rendőrség (Fotó: police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A győri rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 24 éves győri nővel szemben indítottak, aki a volt párja lakásában különböző értéktárgyakat rongált meg – számolt be róla a police.hu kedden.

Mint írták, a Győri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 24 éves győri nő ellen folytatott le büntetőeljárást, aki július 12-én 23 óra 30 perc körül megjelent a 31 éves sértett férfi lakásán, oda bebocsátást kért és kapott. A feldúlt állapotban lévő hölgy a volt párja otthonában – vélhetően múltbéli sérelmei és szerelemféltés miatt – a nála lévő körülbelül egy méter hosszú vascsővel ütlegelni kezdte a fiatalember tulajdonában lévő televíziót és hangfalat, ezt követően pedig a nappaliban lévő szekrény ajtaját és oldalát is megrongálta.

A nyomozók büntetőeljárás során a volt barátnőt október 18-án rongálás vétsége elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A győri rendőrök az ügy iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Győri Járási Ügyészségnek.

Címkék: rendőrség, Győr, vascső