Vége a nemzeti konzultációnak

Vége a nemzeti konzultációnak

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára napirend előtti felszólalásra válaszol az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. április 6-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lezárult a nemzeti konzultáció, a kérdőiveket 1 millió 793 ezren töltötték ki – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szombaton a kormány Facebook-oldalán.

Az államtitkár a videójában köszönetet mondott mindenkinek, aki kitöltötte a kérdőívet, hiszen – mint fogalmazott – minden egyes vélemény erősíti a koronavírus-járvány elleni összefogást. A mostani konzultáció volt eddig a második legnépszerűbb a kitöltők száma alapján – fűzte hozzá.

A kérdőívek feldolgozása már zajlik, s szeptemberben lehetnek meg az eredmények – tájékoztatott Dömötör Csaba. „Erre nagy szükség lesz, mert nyakunkon a második hullám. Elhúzódó küzdelemre kell berendezkednünk a vírus ellen, és jó ha tudjuk, hogy melyek a legfontosabb egyetértési pontok a magyarok között” – fogalmazott az államtitkár.

https://www.facebook.com/kormanyzat/videos/231867191582341/

Hadházy Ákos és Szél Bernadett független országgyűlési képviselők kezdeményezésére az ellenzéki pártok az üres konzultációs íveket gyűjtötték.