Vége a télnek, visszatérnek a rendes nyitvatartási időhöz a kormányablakok

Vége a télnek, visszatérnek a rendes nyitvatartási időhöz a kormányablakok

Képünk csak illusztráció! Kormányablak Vecsésen (Fotó: Facebook/Szűcs Lajos)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ismét teljes nyitva tartással várja az ügyfeleket a legtöbb kormányablak március 20-tól, hétfőtől – közölte a Miniszterelnökség pénteken az MTI-vel.

Azt írták: 31 kormányablak és okmányiroda hétfőtől ismét a hét minden napján nyitva tart, hét helyszínen pedig legkésőbb május elejéig visszaáll a korábbi ügyfélfogadási rend. Emlékeztettek: a téli időszakban több, kisebb forgalmú kormányablakban csökkentett nyitva tartással volt lehetőség az ügyintézésre, egyes helyszíneken pedig szünetelt az ügyfélfogadás. Ennek oka a tárca közleménye szerint, hogy „az ukrajnai háború és a brüsszeli szankciók miatt bekövetkezett energiaválság a gázfelhasználás mérséklését tette szükségessé”.

Március 20-tól a kistelepüléseken élők lakóhelyükhöz közel a kormányablakbuszokban is intézhetik okmányügyeiket és mintegy 2500 állami ügyet. A kormányablakok nyitvatartásáról és a kormányablakbuszok menetrendjéről a www.kormanyablak.hu weboldalon olvasható bővebb tájékoztatás – tudatta a Miniszterelnökség.

Címkék: kormányablak