Veiszer Alinda felmondott az ATV-nél

Veiszer Alinda felmondott az ATV-nél

Veiszer Alinda (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Három hónap után távozik az ATV-től Veiszer Alinda – közölte oldalán a csatorna. A műsorvezető a tévé szerint nagyon köszöni, hogy kipróbálhatta magát a reggeli páros műsorvezetésben, de azt ebben a formában nem érezte magáénak.

Az ATV hozzátette, köszöni Veiszer Alinda munkáját, és további sok sikert kíván neki. Az ATV Start műsorvezetői a továbbiakban is Bombera Krisztina, Szöllősi Györgyi, Kárász Róbert és Vujity Tvrtko.

„Életemben először felmondtam. Hirtelen döntés, hosszú érési fázis után. Nem mindenhova passzol az ember – szólt belőlem Coelho” – vonta meg a mérleget Facebook-oldalán a műsorvezető. A konklúziók között említette, hogy nem lehetetlen öt előtt kelni, és hogy hét percnyi interjúhoz ugyanannyi készülés kell, mint negyven percnyihez, „csak a végén az ember mindig elégedetlen marad.”

Veiszer Alinda 2015-től 2018-ig az akkori HírTV-n vezetett műsort, 2004-től 2011-ig pedig a köztévé munkatársa volt. Tavaly nyáron interjúztunk vele.

Címkék: média, Veiszer Alinda, ATV