Videón, ahogy az embercsempészek a rendőrökre lőnek az M5-ösön

Videón, ahogy az embercsempészek a rendőrökre lőnek az M5-ösön

Forrás: A BRFK Facebook-oldala

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nyilvánosságra hozta a Facebook-oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság azokat a felvételeket, melyeket az embercsempészek furgonját üldöző rendőrautó fedélzeti kamerája készített. A Facebook-oldalukon posztolt videón végigkövethető az autós üldözés és a lövöldözés is.

A rendőrök bűnügyi információk alapján akartak ellenőrizni egy főváros felé haladó magyar rendszámú kisteherautót az autópályán, de a jármű nem állt meg, és a kocsiból több lövést adtak le a rendőrautó irányába. A rendőrök ennek ellenére tovább követték a járművet, amely végül Budapest határában megállásra kényszerült. A lövöldözésben senki nem sérült meg. A két, magát irakinak valló menekülőt nem sokkal fél kilenc előtt, a XIX. kerületben fogták el. A kisteherautóban 21 illegális bevándorló utazott, aki szír állampolgárnak vallotta magát. A lövöldözésben senki nem sebesült meg.

 

 

Címkék: BRFK, embercsempész