Vízhiány: ingyenes tusolási lehetőséggel segít a II. kerület a solymáriaknak

Vízhiány: ingyenes tusolási lehetőséggel segít a II. kerület a solymáriaknak

Gyarmati Dezső uszoda (Fotó: Őrsi Gergely / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Szomszédunkban, Solymáron vízhiány van. Ingyenes tusolási lehetőséggel és kedvezményes uszodahasználattal segítünk a Gyarmati Dezső Uszodában a vízhiány idején – jelentette be a második kerület polgármestere, Őrsi Gergely közösségi oldalán.

A kerületvezető arról írt, bízik benne, hogy a mi városrészünkben nem kell hasonlóval szembesülniük, „ugyanakkor Buda már számtalanszor bebizonyította, hogy szolidáris, ezért most is igyekszünk segíteni”. – A vízhiány ideje alatt a solymári szomszédaink lakcímkártya felmutatása mellett díjmentesen zuhanyozhatnak a Gyarmati Dezső Uszoda – II. kerületben hétköznaponként reggel 6 és 8 óra között, illetve 16 órától 20 óráig, valamint hétvégén 8-tól 20 óráig. Ha az uszoda teljes szolgáltatását igénybe kívánják venni, a vízhiány idején kedvezményes belépőt tudnak váltani – jelezte.

Egyébként nemcsak Solymáron, de további kilenc másik Pest megyei településen is átmeneti vízhiány van, erről itt írtunk.