Vízzel locsolták le a Miskolcon tüntető diákokat

Vízzel locsolták le a Miskolcon tüntető diákokat

Vízzel locsolják a Miskolcon tüntető diákokat (Forrás: Demokratikus Koalíció/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy emelti ablakból vízzel locsolta le egy férfi a Miskolcon a tanáraik mellett tüntető diákokat – az esetről a Demokratikus Koalíció egyik korábbi önkormányzati képviselő-jelöltje készített videót. A felvételen az látszik, hogy egy ablakból – ahol egyébként ki van téve a magyar zászló – egy férfi egy palackból vizet önt lefelé. – Orbán miatt van ilyen mértékű gyűlölet az emberekben. Ameddig Orbán marad, addig a gyűlölet is marad. Mennie kell!!! – kommentálta a történteket a DK-s politikus.

Miskolcon, a Herman Ottó Gimnázium elé eredetileg élőláncos, fekete ruhás tiltakozást szerveztek az intézmény tanárai és az akcióhoz csatlakozók, hogy így álljanak ki igazgatóhelyettesükért, Dezsőfi Györgyért, akit a tankerület vezetője pénteken felmentett pozíciójából. A szóbeli indoklás szerint azért született a döntés, mert az igazgatóhelyettes a pedagógusok polgári engedetlenségének az élére állt a múlt héten. A félórás élőláncból tüntetés lett, amit már a végzős diákok kezdeményeztek: elsétáltak az iskolától a tankerületi központhoz és ott petíciót adtak át.