Volner János: Gyurcsány akarata érvényesül az ellenzéki összefogásnál

Volner János: Gyurcsány akarata érvényesül az ellenzéki összefogásnál

Volner János (Fotó: Facebook/Volner János)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyurcsány Ferencnek, a DK elnökének akarata érvényesül az ellenzéki összefogásnál – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján Volner János, a Volner Párt elnöke, rámutatva: Gyurcsány Ferenc európai Egyesült Államokat akar, amelynek megvalósulása jelentősen korlátozná Magyarország szuverenitását.

Az MTI által is idézett politikus szerint Gyurcsány Ferenc átadná a lehetőséget az uniónak annak eldöntésére, hány migránst telepítsenek az országba, milyen módon osszák szét az uniós forrásokat, vagy milyen mértékben növekedjenek a rezsiköltségek.

Volner szerint Gyurcsány most darálja be a Momentumot, miután a Jobbikot maga alá gyűrte. „Mindenhol kiszórta a Momentum jelöltjeit, az erős baloldali körzetekben nem fognak velük össze” – tette hozzá.

A volt kormányfő Volner szerint visszahozná a 2010 előtti korszakot, az erőszakos és gátlástalan politikát és azokat a szélsőliberális uniós elveket, amelyek a migráció erősítését jelentik, vagy az LMBTQ-jogok megjelenését az oktatásban.