Vonatbaleset Vásárosnamény és Mátészalka között

Vonatbaleset Vásárosnamény és Mátészalka között

Rendőrautó (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vonat oldalának ütközött egy gépkocsi Vásárosnamény és Mátészalka között egy átjáróban, a szerelvény kisiklott, de az utasok nem sérültek meg. A baleset miatt szünetel a vasúti közlekedés a két település között - közölte a Mávinform péntek este.

A közlemény szerint az autó a Vásárosnaményból Tiborszállásra közlekedő személyvonat oldalának ütközött. A fénysorompó jól működött - írták. A balesetben a vonaton utazók közül senki sem sérült meg, azonban a szerelvény és a vasúti pálya is megrongálódott.

Az MTI úgy tudja, hogy a személyautóban ketten utaztak, mindketten megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés végéig - várhatóan éjszakáig - szünetel a közlekedés Vásárosnamény és Mátészalka között, ezért az utasokat pótlóbusz szállítja. Tudatták azt is, hogy a Záhony-Mátészalka és a Mátészalka-Tiborszállás vonalakon késésekre kell számítani.

(MTI)

Címkék: vonatbaleset