Zebrát festett az iskola elé, behívták tanúskodni a momentumost

Zebrát festett az iskola elé, behívták tanúskodni a momentumost

A háromdimenziós zebra (Fotó: Szemző Áron / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A budakeszi általános iskola elé festett egy háromdimenziós zebrát az egyik momentumos politikus, Szemző Áron Pest megyei képviselő még tavaly, most viszont emiatt a rendőrségen kellett tanúskodnia – írta Facebook-posztjában. A zebrafestést azzal indokolta: annak ellenére nem volt gyalogos átkelő az útszakaszon, hogy van arrafelé buszvégállomás és bölcsőde is.

– Fontos megjegyezni, hogy én nem önkényesen jelöltem ki oda gyalogátkelőt, ez már megtörtént régebben, én csak meghallottam a budakesziek szavát, felgyorsítottam a folyamatot és cselekedtem a lakók érdekében – állította.

https://www.facebook.com/szemzoaron/posts/1754585421359407

Szemző szerint viszont egyesek úgy vélik, bűncselekményt követett el. – A rendőrség tudomásom szerint közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Ezzel kapcsolatban hívtak most be tanúskodni – közölte. Hangsúlyozta azt is, ha az, hogy festett egy messziről is látható háromdimenziós zebrát, veszélyes a társadalomra, akkor a tetteiért vállalni fogja a felelősséget.