A lézeres arcfiatalító és bőrmegújító liftingkezelés előnyei (x)

A lézeres arcfiatalító és bőrmegújító liftingkezelés előnyei (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bőrünk a szervezet védekezőrendszerének fontos része, mely a külső hatásoktól védi meg testünket. Az idő múlásával a felső hámréteg vékonyodni kezd, csökken vízmegtartó képessége. Már 25 éves kortól beindulhat a folyamat, melynek első látványos jelei az apró szarkalábak megjelenése az arcbőrön.

A bőr idő előtti öregedését több tényező is befolyásolja, például az életmódunk, genetikai adottságok, a bőrápolási szokásaink. Bár a folyamatot visszafordítani nem tudjuk, mégis van lehetőségünk annak lassítására, a ráncok elhalványítására.

Anti-aging kezelések

Az anti-aging eljárások között számon tartjuk az ablatív és non-ablatív kezeléseket, valamint az orvos-esztétikai beavatkozásokat. A modern eszközök biztosítják, hogy akár plasztikai műtét nélkül érjünk el hatékony eredményeket az arcbőr fiatalítása terén.

Az Aesthetica Orvosi Központ arcfiatalító és bőrmegújító kezelései között pédául többféle lehetőséget találunk, melyek segítségével fájdalommentesen, gyorsan kaphatjuk vissza fiatalos külsőnket. A csúcstechnológiát alkalmazó lézeres kezelések közül az Alma 5D Deep Lift egyénre szabható beavatkozása az egyik, melyet ajánljuk mindenki figyelmébe.

A lézeres kezelések előnyei

A bőr minőségének javítását célzó kezelések kombinációi akár 10-15 évvel is megfiatalíthatják arcbőrünket. A lézerrel végzett beavatkozásoknak több előnye is van, melyek segítségével hatékonyan változtathatunk bőrünk állapotán.

Az Alma 5D Deep Lift kezelés például bármely életkorban elvégezhető, hiszen az érett bőr kezelése mellett prevencióra is használható. A bőr öt rétegének külön-külön speciális lézerfénnyel történő stimulációja során, a műszer segítségével csak a kiválasztott mélységben történik a szövetek kezelése. Ezáltal garantált a feszes és fiatalos bőr hosszú távon is.

A lézeres kezelésekről általánosságban elmondható, hogy tökéletesen személyre szabhatóak és fájdalommentesek. Emellett hosszabb távú eredményeket biztosítanak. Miután kíméletesen történik a beavatkozás, így életünk szinte azonnal a szokásos mederben folyhat tovább, nincs hegesedés, vágási nyom, és hosszú gyógyulási folyamat sem.

Az Alma 5D Deep Lift kezelés menete

A mindössze fél órát igénybe vevő kezelés megkezdése előtt személyre szabott tervet készít a páciens és kezelőorvosa. Ennek során eldöntik, hogy milyen egyéb kezelésekkel érdemes kombinálni az Alma 5D Deep Lift eljárást. A lézeres bőrmegújítások közül kiemelkedik ez az eljárás, hiszen célzottan a bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását.

Nem sérül a bőr teljes felszíne, így a gyógyulási idő sokkal gyorsabb, mint egyéb kezelések esetében. A tartósan feszes állapot úgy alakulhat ki, hogy a megfelelő rétegekben történik a stimulálás.

A lézerrel történő bőrmegújító kezelés után szinte azonnal élhetjük tovább megszokott életünket. 1-3 nap alatt befejeződik a gyógyulási idő, és a kezelés után azonnal sminkelhető a bőr. Összességében elmondhatjuk, hogy a bőrmegújító kezelések bármely korosztály számára tudják biztosítani a csodás arcbőrt.