Az arany lánc medállal maga az elegancia szimbóluma (x)

Az arany lánc medállal maga az elegancia szimbóluma (x)

Az arany ékszerek mindig közkedveltek trendtől függetlenül, hiszen egy arany láncot és medált viselő személy eleganciát sugároz. Egyfajta szimbólumként magában hordozza a báj, a szépség, az örök nőiesség eszméit. Az elegancia, a gazdagság jelképe pedig sosem megy ki a divatból.

Ékszer és nyaklánc trend

Idén a különleges, érdekes formák kapják a vezető szerepet. A megszokott alakzati formákon túl, az izgalmasabb minták, szimbólumok kerülnek előtérbe. A nagyobb, hangsúlyosabb darabok megfelelő öltözettel kombinálva csodálatos ékkövei lehetnek a megjelenésünknek.

Az ékszerdivatot nem csupán az aktuális trend szabja meg, hanem az adott öltözködési stílus is. Például egy hip-hop vonalat kedvelő fiatal számára különösen vonzóak a nagyobb méretű medálok és a dominánsabb láncok. Ennek a zenei stílusnak néhány eleme megjelenik a divatban afféle jelképként, tekintve hogy ismét egyre népszerűbb ez az irányzat.

A jelenlegi ajánlások alapján a vastag láncok, a nagyobb medálok, a különleges formák, konkrét szimbólumok a leginkább divatosak. Hatalmas karika-fülbevalók, függők, valamint medálok strasszkővel. A többsoros nyakláncok szintén fénykorukat élik. Érdemes végigböngészni a WEARING.hu női ékszer kínálatát. Egészen a szentimentális holdacskás karkötőtől és az arany lánctól kezdve, akár a vintage stílusú ékszerekig, a határ a csillagos ég!

Idén is divatos az arany lánc medállal!

Az arany mindig is a báj, az elegancia, a nemesség jelképe marad. Az arany medálok méltán népszerűek, hiszen feltűnőek és nemesfémek. Másrészt a hip-hop stílust követve különösen kelendőnek számítanak. Strasszkövekkel díszítve még egyedibbek.

A nők és férfiak körében is igen közkedveltek. Nőként a szívecskés, nyitható medáltól kezdve a nagyobb, mintás medálokig, akár a keresztekig, bőséges választékból szemezgethetünk. A többsoros nyakláncok éppúgy ideálisak, mint a vintage stílust képviselő medálok, melyek a legjobbak a nyitott nyakú és ejtett vállú ruhák kiegészítőjeként. A férfiak számára is kedvelt ékszerek, ugyanis az efféle hip-hop kiegészítők éppen a férfi divattal összhangban alakultak. Egy trendi, kidolgozott nyaklánc számukra is ideális kiegészítő lehet.

A választás szempontjai

Elsőként fontos tisztáznunk magunkban, hogy melyik stílus az, amely leginkább közel áll hozzánk. Utána érdemes átgondolni, hogy milyen ruhákat viselünk nagyrészt, s ezekhez passzoló nyakláncot választani. Nyugodtan feltehetünk hangsúlyosabb darabot, ha amúgy szolidan öltözködünk, így egy nagyobb medálú kubai lánc vagy egy szentimentális, többsoros ékszer remekül színesíteni fogja az amúgy visszafogott megjelenésünket.

Amennyiben különleges, egyedi ékszer a cél, érdemes elmerülni a WEARING.HU webáruház választékában, mely divatékszerekkel, bizsukkal, hip-hop ékszerekkel, karórákkal és egyéb divatkiegészítők értékesítésével foglalkozik. A bőséges kínálatnak köszönhetően akármilyen stílushoz találhatunk számunkra megfelelőt.

Címkék: ékszer