DNS-minták alapján keresik Tel-Avivban azokat, akik nem szedik fel a kutyapiszkot

DNS-minták alapján keresik Tel-Avivban azokat, akik nem szedik fel a kutyapiszkot

Kutya az izraeli Har Avnonban. Képünk illusztráció! (Fotó: 420 with Bedein/Unsplash)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A tel-avivi kutyatartók kénytelenek lesznek elküldeni a hatóságoknak az állat DNS-mintáját, különben nem fogják megújítani az engedélyüket. A város ezzel a módszerrel veszi fel a harcot a járdákon szanaszét hagyott kutyapiszokkal szemben – idézi a Times of Israel cikkét a 444.

A tervek szerint az ürülékből mintát vesznek, ez alapján beazonosítják majd a gazdát, akire pénzbírságot szabnak ki, a büntetést a postán keresztül kapják meg az érintettek.

Korábban büntetés szigorításával próbálkoztak, mindhiába. Az új szabály nem vonatkozik a segítőkutyák gazdáira és az állatvédelmi szervezetekre.

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Kötöttfogás Extra

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Pogátsa Árnyékot vet, de még így se, még vele se találjuk a hazai középosztályt