Éld át a főúri pompát természetközelben a Dunántúlon! (x)

Éld át a főúri pompát természetközelben a Dunántúlon! (x)

Hazánk természeti, kulturális értékekkel teli régiója a Dunántúl, ahol változatos programok mellett valódi élményekben lehet részünk. Simontornya és a Tolnai Borvidék egy remek úti cél, amelyhez a kastélyszálló kitűnő választás családdal vagy párunkkal kettesben egyaránt.

Simontornya téged is vár!

Ha Budapest vonzáskörzetében szeretnénk egy idilli, feltöltődésre minden szempontból kifogástalan helyet találni, akkor Simontornya tökéletes választás. A település már évszázadok óta fontos kereskedelmi útvonalak mentén fekszik, manapság pedig egyre népszerűbb a természetközeli és az egyediséget kereső kikapcsolódni vágyók körében.

A Dunántúl gazdag történelmi, kulturális és természeti látnivalói karnyújtásnyira helyezkednek el, így remek lehetőségeket rejt az aktív pihenésre éppúgy, mint a wellness és a pihentető napokra vágyó párok, családok számára. Remek kiindulópont, ha közelebbről felfedeznénk a régiót és megismerkednénk egy patinás kastélyszálloda kitűnő szolgáltatásaival.

Főúri pompa természetközelben

A szálláshelyek tekintetében rendkívül felértékelődött azoknak a köre, amelyek természetközelben helyezkednek el, elérhető programokban nem szenved hiányt és lehetőséget kínál a testi-lelki megújulásra. Így a simontornyai kastély a maga romantikus történetével és több hektáros parkjával, lenyűgöző belsőépítészeti megoldásaival és hangulatával garantáltan felejthetetlen időtöltést ígér.

A Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda eredetileg Fried Imre bőrgyáros házassági évfordulós ajándéka volt feleségének, amely ma már magas színvonalú, négycsillagos wellness szállodaként várja a romantikára vágyó párokat és a gyermekes családokat egyaránt. Kitűnően érezheti magát mindenki az erdő és a szomszédos szőlőültetvények ölelésében.

A szobák és a közösségi terek kialakítása kastélyszálloda lévén minden nap a főúri kényelem és hangulat tükrözésével különleges élményt biztosít. Felemelő élmény megtapasztalni ezt, a kastélyparkban sétálni egy kiadósat, majd elmerengeni egy kicsit a modern wellness nyújtotta felfrissülés alkalmával. Házon belül sem unatkozhat senki, ahogy a környék is számtalan élménnyel várja az idelátogatót.

Élmény kicsiknek és nagyoknak

Családi vakációhoz kiváló választás lehet, a kicsiket saját játszótér és állatsimogató is várja, ha pedig a közös kikapcsolódás a cél, gyalogtúrára indulhatunk a közelben vagy kerékpárra pattanva távolabbi helyeket is felfedezhetünk a tolnai régióban, egészen a Balatonig érdemes számításba venni a lehetőségeket.

Felnőtteknek, egy romantikus hétvégére is, remek döntés a Fried kastélyszálló, ahol a mesés környezet mellett egy gyertyafényes vacsora csak a hab a tortán. Érdemes a Tolnai borvidéken járva a Fried Kastély Pincészet borait megkóstolni; nemzetközi díjakat nyernek, így a több száz éves borospince látogatását ne hagyjuk ki!