Eljött a sapkák, sálak, kesztyűk ideje – tedd egyedivé őket! (x)

Eljött a sapkák, sálak, kesztyűk ideje – tedd egyedivé őket! (x)

Ősszel az idő egyre hűvösebb, reggelente sokszor már köd borítja a tájat. Érdemes már sapkában, sálban útnak indulni. Ezek az őszi-téli kiegészítők könnyen divatossá tehetők. Mutatjuk, hogyan!

Az emblémázott sapka igen menő

Az egyik legfontosabb ruhadarab télen a sapka, de inkább a nők hordják szívesen, leginkább a pompomos változatot. Pedig a férfiak számára is kötelező viselet, főleg nagyon hideg időben.

Vonzóvá tehetjük az unalmas sapkát is, ha a megfelelő színt és típust sikerül megtalálni. A férfiak számára inkább a sötétebb színű sapkák valók, melyek nem túl feltűnőek. Nekik érdemes olyat választani, melyet laza viselethez, farmerhez is fel tudnak venni, de akár elegánsabb ruhákhoz is hordhatják. A tökéletes választás számukra az úgy nevezett beanie sapka, mely több változatban is kapható.

Nézzetek szét a polokozpont.hu webáruház újdonságai között, mert ide kerülnek mindig a legtrendibb viseletek az évszaknak megfelelően. Azért is érdemes náluk vásárolni, mert a kiválasztott ruhadarabokat emblémáztatni is lehet!

Hova lehet tenni a logót egy sapkán?

Legyen szó baseball sapkáról vagy melegebb, kötött sapkáról, egy logó feldobja a terméket. Ez a megoldás szinte bárkinek ajánlható, tehát nemcsak tökéletes promóciós kellék lehet így egy hétköznapi sapka, hanem igazán egyedi viselet is férfiaknak és nőknek egyaránt.

Félsz, hogy mást is meglátsz ugyanolyan színű és fazonú sapiban, mint a tiéd? Erre találták ki az emblémázhatóságot! Betűket, feliratokat, apróbb mintákat is elhelyezhetünk középen a homlokunknál vagy akár a sapka felhajtásán is. A baseball sapkák esetében a silden is helyet kaphat a logó.

A mostanában igen divatos beanie sapkáknál az anyagtól és a típustól függően lehet kiválasztani a minta helyét. Ebben is készségesen segítenek neked az áruház munkatársai.

A sál és a kesztyű is lehet egyedi

Amennyiben szettben gondolkodsz, nagyszerű ötlet lehet, ha a sapka mellett a sálat és a kesztyűt is logóztatod. Színben úgyis harmonizálnak egymással ezek a téli ruhadarabok, akkor miért ne szerepelhetne rajtuk egyforma embléma is? A kötött sálak egyedivé tehetők egy-egy sajátos hímzés, embléma rátételével.

Ez a megoldás azok számára is tökéletes, akik gyakran elhagyják a kesztyűik egy-egy darabját, vagy reggel a kapkodásban összekeverik a párokat. Kérd, hogy varrják rá neved, monogramod, munkahelyed logóját vagy egy számodra kedves mintát! A logózott darabokat könnyű összepároztatni, és jóleső érzés is hordani őket, pláne, ha sokan megcsodálják. A legtöbb kesztyűben ma már mobilozni is tudsz, az ujjak kompatibilisek az érintőképernyős eszközökkel.

És az is lehet, hogy annyira megtetszik az egyedi kesztyűd, hogy le sem akarod majd venni a hideg idő elmúltával sem!