Hogyan hozd ki kertedből a maximumot? (x)

Hogyan hozd ki kertedből a maximumot? (x)

Amennyiben rendelkezünk akár egy talpalatnyi kis kerttel, akkor értjük, miért olyan fontos része az otthonunknak. A tévhitekkel ellentétben nem csak nyáron, de egész évben kiemelt része az életünknek, emiatt egyáltalán nem mindegy, hogyan néz ki, vagy mi található meg benne.

A kert elrendezése mindig a személyiségünktől függ. Ha valaki kertészkedéssel szereti múlatni az idejét, értelemszerűen növényekkel, veteményes kerttel, illetve az ilyen munkálatokhoz szükséges eszközökkel népesíti be udvarát. Ha valaki szeret nagy társasági életet élni, akkor inkább medencét, jakuzzit és grillezősarkot választ.

De hogyan rendezzük be úgy a kertünket, hogy kihozzuk belőle a maximumot, és minden igényhez passzoljon? Nézzük!

Kerti sütögetésre fel!

A nyár szinte elképzelhetetlen egy kiadós grillezés nélkül, de jó időben akár tavasszal vagy kora ősszel is jó móka lehet egy kerti sütögetés. Ha te is szeretsz grillezni, akkor érdemes kialakítani erre egy külön sarkot a kertedben!

Választhatsz faszenes vagy gázgrillezőt, betongrillt, tűzrakót, de akár kemencét is a kültéri sütögetéshez. Ha tényleg a hobbid a sütögetés, akkor akár többfélét is beszerezhetsz! Ezenkívül számos hasznos kiegészítő közül választhatsz, érdemes körbenézni a boltok kínálatában.

Ha már kinti sütögetés, ne felejts el kialakítani egy olyan teret, amely alkalmas az evésre is. Ez lehet egy nagyobb étkezőasztal székekkel, valamilyen paravánnal kiegészítve, hogy se egy kis eső, se az erős napsütés ne tegye tönkre az eseményt.

Egy csipetnyi luxus

Ha szeretnéd, hogy a kerted a kényelemről, pihenésről és teljes kikapcsolódásról szóljon, akkor mindenképp ajánljuk, hogy szerezz be egy jakuzzit! A forró, buborékokkal teli masszázsmedencék nem csak egy kis luxust csempésznek otthonodba, de a forró fürdőzés az egészségedre is kedvező hatással lehet.

A Caldera Spas kínálatában többféle kényelmes és kiváló minőségű jakuzzit találhatsz, amelyek prémiumkategóriás szolgáltatást nyújtanak. Azonban nem csak kényelmet és kikapcsolódást biztosítanak, de exkluzív megjelenésüknek köszönhetően egyben dekorációként is szolgálhatnak.

Extra kényelem

Ha ez még mindig nem lenne elég, jöhetnek az utolsó simítások, azaz a különböző kerti bútorok. Ezek egyszerre szolgálják a kényelmedet, ugyanakkor praktikusak, ha mondjuk valamilyen családi vagy baráti összejövetelt tervezel.

A hagyományos kerti asztalok mellett ma már kerti ülőgarnitúrák, kerti kanapék, kempingasztalok, padok, napágyak és hintaágyak közül is választhatsz, így biztosan megtalálod a kedvedre való kültéri bútort.

Ne feledkezz meg a megfelelő árnyékolásról sem! Ez lehet például napernyő, napvitorla vagy valamilyen pavilon. Ez megvéd a nap forró sugaraitól, így semmi sem akadályoz meg abban, hogy élvezd a kertedben töltött időt.

Címkék: kert, grillezés