Hogyan készíttessünk névjegykártyát? (x)

Hogyan készíttessünk névjegykártyát? (x)

 

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

 

Minden vállalkozás életében legalább egyszer felmerül az igény a saját névjegykártyára. Ilyenkor azonban két táborra szakad a vállalkozói közösség. Az egyik réteg a rendhagyó, elektronikus változatot kedveli.

Mi azonban most annak a rétegnek szeretnénk kedveskedni néhány tippel, akik a hagyományosabb változat hívei. Az viszont mindenesetre nem képezheti vita tárgyát, hogy szükség van-e erre a kis dokumentumra.

Az online világban is számtalan helyzet adódhat, amikor a kapcsolatépítés olyan formát ölt, ami személyes találkozóval jár együtt. Ilyenkor azonban nagyon is számít az első benyomás, illetve az, hogy milyen „emléket” visz haza a lehetséges partner.

Hagyományos kontra digitális

A digitális névjegy a nevéből adódóan egyértelműen az online világban készül el. Viszont a hagyományos névjegykártya készítés online és offline módon is történhet. Ami viszont nagyon nagy különbség a kettő között, hogy míg az egyikből csak egyetlen példány kell, a másikból folyamatosan készíttetünk.

Valaki a digitálisra esküszik, mert haladni kell a korral, valaki a papíralapút kedveli jobban. Az mindenesetre gondot okozhat, hogy nem minden telefon képes ugyanolyan hatékonysággal felismerni a digitális formát. És NFC is kell hozzá.

Így joggal mondhatjuk azt, hogy a digitális mellett sem árt egy “régi” típusú kistestvér is a mellényzsebben. Bármikor bemondhatja az unalmast a technika, és ilyenkor bizony jól jöhet, ha van nálunk papíralapú névjegy is.

A kényelem biztosítéka

Sokan gondolják azt, hogy a névjegyeket csak grafikus segítségével lehet készíteni. Mindamellett, hogy otthon is tervezhetünk sajátot, és ki is nyomtathatjuk, beszéljünk egy kicsit az online rendelésről.

Akár már a kávészünetben is leadható egy rendelés, mert annyira egyszerű és kényelmes. Nem is beszélve arról, hogy abszolút felhasználóbarát felületekkel találjuk szemben magunkat, amikor ezt a verziót választjuk.

A gyártási idő például a myprintpix.hu oldalán leadott rendelések esetén 1 munkanap, ami azért, valljuk be, nagyon szuper. Emellett pedig már 200 darab esetén ingyen házhoz is szállítják, így valóban az otthonunk kényelméből el tudjuk intézni az ezzel járó procedúrát.

Extra megoldások otthonról

Ahogy említettük, akár grafikus kolléga nélkül is létre tudjuk hozni álmaink névjegykártyáját. Akár a klasszikus kinézetet kedveljük jobban, akár az exkluzív példányokat. Még prémiumminőségben is vannak lehetőségeink vagy 3D domború alkotásokra.

A legszebb az otthoni rendelésben az, hogy a tervezés folyamata sok esetben bármikor megszakítható. Az alkalmazások és a szoftverek már el tudják menteni a munkáinkat, így bármikor folytathatjuk ott, ahol abbahagytuk.

Viszont névjegykártya mellett még akár bérletek, pontgyűjtő kártyák és ajándékkártyák is készülhetnek. Ezek viszont megkönnyíthetik az ügyfélforgalmat, lehetővé teszik, hogy ajándékként is gondolhasson a vásárló az ön termékeire és szolgáltatására.

Ha mindez nem lenne elég, akkor próbálja ki egyszer bármelyik névjegykártya-készítő alkalmazást, ahol biztos, hogy akár több száz sablon várja.