Hőszigetelt és hidromasszázs kádak – mit érdemes tudni róluk? (x)

Hőszigetelt és hidromasszázs kádak – mit érdemes tudni róluk? (x)

Amikor a fürdőszoba felújítását tervezzük, netán egy új építésű lakásba költözünk, megadatik az a lehetőség, hogy magunk válasszuk ki a kád formáját és fajtáját.

Természetesen kivételt képeznek azok a családok, ahol a zuhanyzás inkább az előnyben részesített tisztálkodási forma. Akik viszont a hosszú forró fürdőzést kedvelik egy fárasztó nap után, számukra manapság már tényleg bőséges a választék.

Hagyományos vagy szabadon álló?

A kádaknak ma már rengeteg típusát különböztethetjük meg anyagát, formáját és a fürdőszobában elfoglalt helyét illetően.

Előfordulhat, hogy te a hagyományos formák híve vagy, és hasonlóan a korábbi évtizedekhez, a falsíkra szeretnéd szereltetni a kádat, az oldalaknál becsempézve. A másik kategória a régmúlt korokat idézi, mikor az emberek dézsában fürödtek, ezt a csoportot a szabadon álló kádak tömbje képviseli. Ha ilyet szeretnél, akkor meg kell oldanod a vízelvezetést.

A kádak formáit illetően a korábbi hagyományos, szimmetrikus téglatest alakú változatokat mára felváltották az aszimmetrikus darabok. A kádak lehetnek különleges formájúak, ovális vagy kör vagy akár csepp alakúak. Érdekes kialakítású az a kád, amely a test ívét követi. És ne feledkezzünk el a sarokkádakról sem, amely nagyobb, tágasabb fürdőszobák ékköve lehet, akár több személy is elfér benne.

A Gemini-Duo bemutatja a kádak csoportjait, és lehetőséged van minden kategóriában több altípusból, formából is válogatni, az akriltól az öntött márványig. Fürdőkádat nem egy-két évre választ az ember, ezért érdemes alaposan körbejárni a témát!

Hosszan tartó melegérzet biztosítása

A Gemini-Duo webáruházban vannak olyan kádak is, amelyek gyorsan felmelegszenek, így nem kell percekig várni, hogy a hátunk mögötti felület mikor veszi át a meleg víz hőmérsékletét. A másik ilyen fontos tényező, amikor éppen ellazulnánk, és a kád hűvössége miatt kihűl a víz, engedhetünk bele újabb adag forró vizet.

A Gemini-Duonál kaphatók olyan kádak, melyek extra hőszigeteléssel bírnak. Ezek adatlapján külön feltüntetik ezt a tulajdonságot. Ha ilyen kádat vásárolsz, nem kell a folyamatos utántöltéssel foglalkozni, így hosszan elidőzhetsz a kádban relaxálva.

A kényeztető hidromasszázs kádak

Igaz, hogy egy hagyományos fürdőkád is tud feltöltő élményt biztosítani, de ha ehhez még egy kis masszázs is járul, igazán el leszünk kényeztetve! A kád aljából és oldalfalaiból kiugró fúvókák különböző erősségben, időtartamban masszíroznak.

A hidromasszázs kádak általában nagyobb kialakításúak, és létezik a Gemini-Duonál olyan változat is, ahol az elülső oldalon átlátszó az üveg, ez igazán különleges hatást kölcsönöz! A hidromasszázs kádak téglatest formájúak, illetve sarokkádak.

Ha ezt az élményt egy kabinos megoldásban szeretnéd megtapasztalni, akkor nézz körül a Gemini-Duo webáruház hidromasszázs kabin és kádas együttes megoldásai, valamint a zuhanykabinos változatai között!