Kerti játékok, hogy a kertünk igazi gyerekparadicsom legyen (x)

Kerti játékok, hogy a kertünk igazi gyerekparadicsom legyen (x)

A kerti játékok vonzóak a kisgyerekek számára, segítségükkel könnyebb kicsalogatni őket a szabadba még kevésbé jó időben is, hiszen tudjuk, mennyire fontos, hogy a gyerekek minél több időt a levegőn töltsenek, erősödjenek.

A mai világban nehéz versenyezni a mozgóképekkel, a televízióval, okoseszközökkel, épp ezért mindent meg kell tennünk, hogy legyenek olyan játékok a repertoárban, amelyek kecsegtetőek számukra. Kisgyerekeknél ilyen egy labda, egy kismotor, egy vödör, amibe sok mindent lehet gyűjtögetni, de egy csúszda, egy kerti játékház is. Szerencsére ma már rengetegféle kertbe, teraszra való kültéri gyerekjáték kapható, amelyek közül korosztály, érdeklődés szerint szabadon választhatunk.

Játszótér a kertünkben

A játszóterek nemcsak a társaság miatt vonzóak kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt, hanem a sokféle játéklehetőség miatt is. A kicsik szeretnek csúszdázni, mászókázni, hintázni, de jó móka a homokozóban vagy egy kis házikóban sütni-főzni is.

A kertes házban lakóknak megvan az a szabadsága, hogy ha időnk nem engedi, hogy elmenjünk a játszótérre, a gyerekeket akkor is kiengedhetjük a levegőre a kertbe, hiszen így biztonságos, ismerős környezetben játszhatnak, és bármikor rájuk pillanthatunk. Barátokat is hívhatunk óvoda után vagy hétvégén, amikor a szülőknek is alkalma nyílhat egy rögtönzött kerti partira.

A Kerti Bútor Webáruház kerti játékai között minőségi műanyagból készülő biztonságos, időjárásálló játékszereket is talál, valamint a kisebb eszközök, sportszerek megőrzésére szolgáló kültéri tárolókat, játékra is alkalmas talicskákat, kerekes szemetesvödröket.

Műanyag kerti játékok nemcsak a kertbe

A kerti játékok között találhat gyerekméretű asztalokat, székeket, amelyeket nemcsak egy kerti tartózkodás, kerti parti, születésnapi zsúr alkalmával használhat a kertben, teraszon, hanem akár beltéren is, szobai játékként. De a műanyag játékházikó is használható szobában. Vidám színeivel minden gyerekszoba méltó felszerelése lehet.

A gyerekek példakövetéssel tanulnak meg sok mindent, szívesen utánozzák a felnőtteket, úgyhogy hagyjuk őket szabadon játszani, akár játékszerekkel történő főzőcskézésről van szó, akár másról.

Rossz időben sem kell lemondani egy kis mozgásról, még ha nem is engedjük ki a gyerekeket, egy kis méretű műanyag létrás csúszda a szobában, fedett teraszon is jó szórakozás lehet.

A műanyag kerti játékok nagy előnye, hogy tisztításuk egyszerű és könnyű, így bármikor beltéri játékká változtathatja. Könnyűek, könnyen áthelyezhetők egyik helyről a másikra.

A szaküzletek választékában megtalálja a kerti szerszámok kicsinyített mását is, így a gyerekeket akár a kerti munkákba is bevonhatja az életkoruknak megfelelő feladatokkal. Jó móka lesz számukra, és még hasznosan is töltik az idő egy részét.

Akár aktív elfoglaltsághoz, akár rajzoláshoz, kézműveskedéshez keres műanyag játékot, a kínálat szerteágazó, így biztosan megtalálja gyermeke kedvencét.