Stílusos étkezőgarnitúrák mindenkinek (x)

Stílusos étkezőgarnitúrák mindenkinek (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Egy stílusában összeillő asztalból és székekből álló étkezőgarnitúra letisztult, elegáns berendezése lehet a konyháknak, étkezőknek vagy más, étkezésre használt helyiségeknek.

Sokan szeretik az összeállításokat az étkezőbútorok terén is, hiszen könnyebbséget jelentenek, nem kell külön-külön válogatni a székek és asztalok közül, így sem méretben, sem stílusban nem foghatunk mellé. Az étkezőgarnitúra azok számára is nagyszerű megoldást kínál, akik a közös étkezéseknek nagy jelentőséget tulajdonítanak, akár családi, akár baráti körben, úgy a hétköznapokon, mint az ünnepi alkalmakkor. Tarts velünk, ha az étkező vagy konyha berendezésén gondolkozol, mutatjuk, mi alapján válassz!

A közös étkezések bája

Az ember társas lény, vonatkozik ez az élete sok területére, így az ételek elfogyasztására is. Az étkezés minden korban közösségi élménynek számított, így napjainkban is, ehhez kínál a Dublino Home exkluzív garnitúrákat többféle méretben és formában.

Az étkezőasztal a legtöbb otthonban központi elem, hiszen a nap végén e körül gyűlik össze a család egy közös vacsorára, illetve hétvégeken ebédre, továbbá a vendégségek egy része is e köré szerveződik egy étkezéssel egybekötött ünnepség alkalmával. Attól függően tehát, hogy hányan és milyen gyakran ülik körbe az asztalt, választhatunk különféle méretű étkezőasztalok és hozzáillő székek vagy kész összeállítások közül.

Mérd fel a lehetőségeket!

Nézelődés, vásárlás előtt tanácsos pontosan lemérni a rendelkezésre álló hely méretét, tisztában lenni a formájával, hogy az odaillő legideálisabb berendezést találhassuk meg. 

Négyzet, téglalap, kerek és ovális, fix méretű és bővíthető asztalok közül választhatunk 2-12 személy részére igényeink szerint. Érdemes a térszervezés szempontjából leginkább előnyös megoldásra szavazni, hogy a végeredmény szellős legyen. Ehhez hozzájárulhat az asztalok, székek anyaga, színe is, hiszen egy karcsú fémlábakon álló üvegasztal világos kárpittal ellátott, légies vonalú székekkel optikailag tágítja a teret, míg a sötét színű, robusztusabb darabok összenyomják.

A változatosság gyönyörködtet

Mindenki ízlése szerint válogathat az óriási kínálatból a karakteres vagy kevésbé feltűnő étkezőasztalok és székek, valamint étkezőgarnitúrák közül. Tanácstalanság esetén jó választás lehet egy összeállítás, a stílusban egymáshoz passzoló székekkel és asztallal. Ezen belül is számtalan stílus közül lehet választani, kisebb vagy nagyobb, kerek vagy szögletes asztalok és alacsony vagy magas támlás vagy a hosszabb tartózkodás esetén is komfortos karfás székek közül.

Étkezőgarnitúra esetén is ugyanazokkal a minimális méretekkel érdemes számolni, vagyis a kényelmes leüléshez és felálláshoz, valamint a közlekedéshez szükséges, asztaltól számított 120 cm-rel. Mivel a garnitúrák esetén a székek száma adott, így azok helyigényével nem kell kalkulálni. 

Találd meg a tökéletes étkezőgarnitúrát, és élvezd a családi vagy baráti, étkezéssel egybekötött összejöveteleket teljes kényelemben!