Szereted nézni a tévében a hokit? És ahhoz mit szólnál, ha játszhatnád is, akár az otthonodban? (x)

Szereted nézni a tévében a hokit? És ahhoz mit szólnál, ha játszhatnád is, akár az otthonodban? (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A léghoki asztalok felhőtlen kikapcsolódást ígérnek minden korosztálynak, kicsinek és nagynak egyaránt. Különösen ajánljuk nagyobb cégeknek, ahol fontos a dolgozók egészséges közérzete az eredményes munkavégzéshez, mivel a léghoki kivételes a stresszoldásban.

De például csapatépítőkhöz is szuper, hiszen képes összehozni az embereket, ami, lássuk be, komoly előny egy sikeresen működő munkaközösségben.

A Játéksportnál kapható léghoki asztalok csúszásmentes felépítése tökéletes környezetet biztosít a korongnak. A játéktér széleinek magasítása pedig megakadályozzák annak kirepülését, ha netán valamelyik játékos túlságosan is beleélné magát a játékba.

A korong lebegő hatásáért az asztal alatt elhelyezett ventilátor a felelős, amiben az asztalon kialakított szimmetrikus lyukak is segítenek. Az asztalok minden igényt kielégítő kialakítása biztosítja, hogy a játékosok maximálisan a játékra koncentrálhassanak. Az asztalok masszív szerkezete, a lábak stabilitása alapozza meg a valódi meccsek hangulatát.

Kinek való a léghoki, és kinek nem?

A Játéksport kínálatában óriási a választék, így mindenki könnyedén találhat magának megfelelő terméket, legyen bár még csak kezdő, aki éppen ismerkedik a játékkal, vagy vérbeli profi, aki már komolyabb kihívásokra vágyik.

Persze gondoltunk azokra is, akik “nagyban játszanak”, vagyis a vendéglátóhelyek, hotelek üzemeltetőire. Számukra olyan professzionális léghoki asztalokat kínálunk, amelyek direkt erősebb igénybevételre vannak tervezve, és könnyedén állják a sarat.

Nem feledkeztünk meg azon vásárlókról sem, akik nagyobb baráti társasággal rendelkeznek, és gyakorta tartanak népes összejöveteleket, ahol a léghoki asztalok garantáltan hamar felhívják magukra a figyelmet. Na és akkor kinek nem való? Lássuk csak, kezdőknek, profiknak, vendéglátósoknak, nagy társasági életet élőknek igen. Úgy tűnik olyan nincs, akinek ne lenne megfelelő ez a kikapcsolódási forma.

Ajándékozás előtt állsz, ám fogalmad sincs, mit adhatnál?

A Játéksport oldala ebben is partner. Léghoki asztalok évfordulókra, szülinapokra és névnapokra, ballagásra méltó ajándékok lehetnek, különösen mini vagy médium méretű kivitelben.

Ebben azért vagyunk biztosak, mert könnyűek és baráti méretüknek köszönhetően egyszerűen tárolhatóak, amikor épp nem használjuk őket. Persze vannak igazi szörnyetegeket is, amelyek jóval masszívabbak és a komolyabb igénybevételt is akár évekig bírják, ám ezek helyigénye is nyilván jóval nagyobb.

Figyelj az eszközre és garantált a hosszú üzemidő!

Az asztalok kiváló minőségűek, de hogy ez sokáig így is maradjon, nem szabad megfeledkeznünk a pár havonta esedékes karbantartásukról sem. Ha figyelsz rá, hogy az asztal megkapja a neki járó gondoskodást, biztos lehetsz benne, hogy meg fogja neked hálálni.