Teremts meleg hangulatot az otthonodban! (x)

Teremts meleg hangulatot az otthonodban! (x)

Most, hogy az ősz a ridegebb arcát mutatja felénk, a tél pedig még csak eztán jön, mindenki szívesebben húzódik be az otthona biztonságot nyújtó falai közé. Épp ezért most válik igazán fontossá, hogy milyenek azok a falak, amelyeket hónapokon át esténként „nézned” kell.

Az aktív tavaszi és nyári hónapok alatt sokan elsiklanak afelett, hogyan festenek a falaik, vagy hogy esetleg már igazán rájuk férne némi felújítás. Ha te is így vagy ezzel, és most kezded látni, hogy cselekedni kell, akkor hajrá, még nem késő!

Fokozd a melegséget!

Otthonod melegét nem csupán a radiátorok adják, hanem a falak színe és mintája is, így ha barátságos otthonra vágysz, akkor válaszd a Wallmaxx Tapéta Webáruház Nara tapétakollekcióját, amely hihetetlen melegséget áraszt.

Nincs is annál szívmelengetőbb érzés, mint amikor egy hosszú és fárasztó munkanap után, átvágva a sötét, latyakos és hideg városon megérkezel az otthonodba, felkapcsolod a lámpát, és máris egy másik, meghitt, napsugaras világ tárul eléd. Ez a kollekció ugyanis az életigenlés, a vidámság és a játékosság jegyeit vegyíti magába, aminek következtében valóban minden stílusú és méretű otthonban méltó helyet kaphat.

Természetesen az otthonod stílusától függ, hogy a széria melyik változatát érdemes választanod, most ebben próbálunk egy kis segítséget nyújtani.

Te melyiket látnád szívesen az otthonodban?

Ha szereted a színes, eklektikus megoldásokat, akkor a bohó stílusvilág biztosan nem áll tőled távol, így ezt szem előtt tartva válassz az egyszínű és lágy napsárga, piros, zöld vagy bézs tapéták közül.

Ha az otthonodban a loft vagy a minimalista stílus érvényesül, akkor a szürke megfelelő árnyalataival tudsz dolgozni - akár egyszínű, akár mintás vertrzióban keresed, az AS CREATION Nara tapétái között biztosan megleled, ami a legtökéletesebben illik az otthonodhoz.

Persze a békebeli időket idéző vintage stílus követői sem maradnak tapéta nélkül, így a napsárga vagy barna virágmintás, a bézs szövetmintás vagy a krémszínű levélmintás tapéták ideális választások lehetnek.

A mostanában nagy népszerűségnek örvendő skandináv stílus rajongói is megtalálják a számításukat, hiszen számos olyan természetes színt találnak a palettán, ami egyszerűsűgének és természetközeliségének köszönhetően kitűnően illeszkedik a skandináv világhoz.

Ha pedig pusztán a játékosság becsempészése és az egyhangúság megtörése a cél, akkor nagyszerű grafikai minták, extrémebb afrikai mintákat idéző ábravilág termékei közül választhatsz.

Öltöztesd fel otthonod!

Ha már magadra öltötted meleg és lágy őszi-téli ruhadarabjaidat, otthonod falairól sem illik megfeledkezni! Bújtasd őket fantasztikus tapétákba, álmodd újra otthonod, és a hosszú téli estéken hagyd, hogy körülöleljenek lakásod vagy házad biztonságot nyújtó, melegséget árasztó falai, miközben te a családoddal töltöd az idődet vagy éppen kedvenc időtöltésednek hódolsz!