Baranyi Krisztina: Százezrek mozdultak meg, mert nem tetszik a rendszer

Baranyi Krisztina: Százezrek mozdultak meg, mert nem tetszik a rendszer

Fotó: Előválasztás 2021/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Egy kép többet mond ezer szónál. Ez itt egy órája született azokról, akik a második forduló szavazatait jöttek összeszámolni – erről számolt be közösségi oldalán Baranyi Krisztina, Ferencváros független polgármestere az előválasztás kapcsán.

Mint írta, „aki valaha is megpróbált az elmúlt 10 évben politikai tevékenységhez (nem szavazás vagy tüntetés) ingyenes munkát igénylő cselekvésre embereket rávenni, az tudja, hogy erre pár tucat embernél többet képtelenség volt mozgósítani”. – Most euforikus örömmel özönlöttek az emberek a sátrakba, az online központokba, szavazatszámláló helyiségekbe – dolgozni. Dolgozni azért, hogy végre eltakarítsuk azokat, akiknek volt pofájuk törvényeket alkotni arra, hogy szabadon lophassanak – tette hozzá.

Szerinte ezzel a Fidesz nem tud mit kezdeni, „tágra nyílt szemekkel, bénultan nézi a Stop Gyurcsány/Stop Karácsony pultok mögül, ahogy az emberek erőt mutatna”. 

– Szinte mindegy, hogy ki lesz ma este a győztes. Lehet, hogy nagyon melléfogunk, így vagy úgy. De azt már nem lehet elvenni tőlünk, hogy százezrek mozdultak meg, mert nem tetszik a rendszer. Ehhez már csak hab a tortán, hogy az előválasztással eljutottunk odáig is végre, hogy nem sok olyan szereplője lesz a jelenlegi ellenzéknek a következő parlamentben, akinek a vérében van a 70-30 – zárta bejegyzését Baranyi Krisztina.