Budai Gyula Márki-Zaynak: Egyik nap melegek vagyunk, majd másnap meg már ölelgetnél!

Budai Gyula Márki-Zaynak: Egyik nap melegek vagyunk, majd másnap meg már ölelgetnél!

Budai Gyula (Fotó: Budai Gyula Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Márki-Zay Péternek tényleg elgurult a gyógyszere! – erről posztolt közösségi oldalán Budai Gyula, a Fidesz volt elszámoltató biztosa, jelenlegi országgyűlési képviselő az ellenzék miniszterelnök-jelöltjével kapcsolatban.

Állítását azzal indokolta: „Márki-Zay szeretné megölelni a zsidókat, a fogyatékkal élőket és a fideszeseket! Azokat a fideszeseket ölelgetné, akiknek a fele MZP szerint meleg! Normális ez a csávó? Egyik nap melegek vagyunk, majd másnap meg már ölelgetnél!”

A politikus azzal folytatta posztját, „kedves Péter, mi a helyzet a roma honfitársainkkal, vagy a határon túli magyarokkal? Ők miért maradtak ki a »nagy ölelésből«?! Ők nem kellenek a Gyurcsány-féle összefogásnak, vagy esetleg van egy listád, hogy ki a jó és ki a rossz ember? Te tényleg egy futóbolond vagy, abból is a legszánalmasabb!”

Bár Budai Gyula hiányolta a romák említését, Márki-Zay Péter többször kijelentette: szeretné, ha legalább három cigány politikus is a parlamentbe kerülhetne jövő tavasszal az ellenzéki pártok listájáról, míg az őt támogató szervezetek között rendszeresen felsorolja a Székelyek Világszövetségét.