Deutsch Tamás elmondta, minek tartja Márki-Zay Pétert

Deutsch Tamás elmondta, minek tartja Márki-Zay Pétert

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-képviselője beszédet mond a Fidesz tisztújító kongresszusán a BOK Sportcsarnokban, Budapesten 2019. szeptember 29-én.
(Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolondnak az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad” – ezt Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere írta a Facebookon egy kommentben Márki-Zay Péterről. Itt felidézte, hogy 2010-től évekig hallgathatta Budai Gyula rágalmait és az ügyészség vegzálásait, akik minden egyes általa aláírt papírt egyenként nyálaztak végig, amíg belátták, hogy nincs mivel támadniuk. – Ezzel az erővel Budai Gyulát is meg lehetne próbálni eladni az ellenzéki megújulás kulcsfigurájának, nem lenne nagy különbség (ő legalább a gyerekbántalmazást nem próbálta propagálni) – fűzte hozzá.

Nem hagyta szó nélkül Deutsch Tamás sem, aki csak annyit írt, hogy „Márki-Zay nem futó. A többi hibátlan. Oszkó Péternek, tisztelettel.”.

Márki-Zay Péter az ellenzéki előválasztás vasárnap indult második fordulójában a DK-s Dobrev Klárával versenyez az ellenzéki közös miniszterelnök-jelölti posztért.