Dobrev Klára: Csakis együtt tudjuk leváltani Orbán Viktort

Dobrev Klára: Csakis együtt tudjuk leváltani Orbán Viktort

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje érkezik az RTL Klub-on megrendezett vitára (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Minden DK-sra és minden momentumosra, jobbikosra, párbeszédesre, LMP-sre, MSZP-sre is ugyanolyan szükség van Orbán Viktor legyőzéséhez, és a legnagyobb, legerősebb pártként a DK-ra, ránk mindenki számíthat – mondta Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció előválasztási miniszterelnök-jelöltje pártja hétfői választókerületi elnöki rendezvényén a Telex tudósítása szerint. Dobrev támogatásáról biztosította az ellenzéki előválasztás mind a 106 győztes egyéni képviselőjelöltjét.

Többször elmondta, hogy ahogyan rá, úgy miniszterelnök-jelölt-jelölt társaira is számíthatnak a közös ellenzéki jelöltek, mert – hiába a vita arról, hogy kinek van erre a legtöbb esélye – ők, így, csakis együtt fogják leváltani Orbán Viktort – ezért rendezték az egész előválasztást. Azt kérte, hogy tekintsenek előbbre, mint az előválasztás végeredménye, vagy épp a jövő évi választás és a kormányváltás, és az ország jövőjét érintően mindenki érezze a felelősségét. „Rajtunk múlik, hogy ne vesszünk össze, hogy ne szakítsunk” – mondta. Hozzátette: néha még a veszekedés is belefér, de egymást bántani, karaktergyilkolni nem szabad. „Mi, a DK-val ezt sosem tettük, és erre kérek mindenki mást is” – fogalmazott.

Bejelentette, hogy új országjárásra indul, ígérete szerint visszatér  a korábban felkeresett helyszínekre válaszokkal és megoldásokkal. Szeretné megmutatni, hogyan néz ki egy jó kormányzás.