Dobrev Klára: Széthúzás, veszekedés nélkül kell együtt maradnunk

Dobrev Klára: Széthúzás, veszekedés nélkül kell együtt maradnunk

Dobrev Klára Szombathelyen (Forrás: Dobrev Klára/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Ma este már azt is tudni fogjuk, hogy kigyőzött. De abban biztos vagyok, hogy bárki is győzött, itt mindenki nyert – még az utolsó feszült hét hangulata ellenére is – erről beszélt Dobrev Klára, a DK miniszterelnök-jelöltje az előválasztás lezárultát követő videóüzenetében vasárnap megköszönve a szavazók és a szervezők, lebonyolítók munkáját. 

A politikus szerint az igazán lényeges nem az, hogy ki lesz az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje, hanem az, hogy ott álljon mögötte mindenki. „A Fideszt sem én, sem Márki-Zay Péter nem tudja legyőzni egyedül, a Fideszt csak az ellenzéki összefogás tudja legyőzni”.

– A legfontosabb célom az, hogy együtt maradjunk, és így álljunk föl jövő tavasszal Orbán Viktor hatalmi gépezetével szemben. Széthúzás, veszekedés és bizalmatlanság nélkül. Ezen most egy kicsit, tudom, hogy dolgoznunk kell majd, de meg fogjuk csinálni. Mert ugyanaz a célunk: elhozni végre a változást Magyarországon –  mondta.