Gyurcsány Ferenc: Széles hazafias koalíció jött létre

Gyurcsány Ferenc: Széles hazafias koalíció jött létre

Gyurcsány Ferenc (Fotó: Gyurcsány Ferenc / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A DK a hat párt közül ennek az előválasztásnak a legnagyobb nyertese – erről posztolt a Demokratikus Koalíció közösségi oldalán.

A poszthoz a párt elnöke, volt miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc is kommentelt. Azt írta: „Széles hazafias koalíció jött létre az előválasztás révén. Ez jó hír a hazának, rossz a mostani kormánynak. De emiatt fájjon az ő fejük. A Demokratikus Koalíció ebben az együttműködésben a progresszív baloldali értéket, szavazókat képviseli. Értjük a dolgunkat. És tesszük. A többiekkel együtt, de az elveinket nem feladva”.

Egyébként Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter, az ellenzék miniszterelnök-jelöltje kedden tárgyaltak először az előválasztás vége óta. – Semmi falrengető nem történt, arról beszéltünk, hogy mit kell tennünk, hogy közösen leváltsuk a kormányt – értékelte a találkozót a DK vezetője.