Kocsis Máté szerint minden úgy alakul a „színjátékban”, ahogy Gyurcsány tervezte

Kocsis Máté szerint minden úgy alakul a „színjátékban”, ahogy Gyurcsány tervezte

Kocsis Máté (Fotó: Facebook/Kocsis Máté hivatalos oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Gyurcsány Ferenccel foglalkozott legújabb posztjában Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint a DK elnöke, a volt kormányfő gyakorlatilag mindenkivel leszámolt az ellenzéki oldalon. Kocsis úgy fogalmazott a Facebook-oldalán, hogy Gyurcsány „bedarálta a Momentumot és az LMP-t, megsemmisítette a Jobbikot, az MSZP-t pedig már rég kinyírta″. – Minden úgy alakult a színjátékban, ahogy azt Gyurcsány Ferenc eltervezte – jegyezte meg.

A Fidesz politikusa úgy látja, Gyurcsány az egyeduralkodó, az ő vezetésével pedig „a kudarcos múlt emberei térnek vissza a baloldalra a következő évtizedre”. A volt miniszterelnök mindent leuralt, a kicsiket felszámolta, ahogy előre megmondták – tette hozzá.

Lényegében már csak két lehetőséget hagyott Gyurcsány, fűzte hozzá a frakcióvezető. Vagy a felesége, azaz Dobrev Klára lesz a miniszterelnök-jelöltje, vagy pedig „a fővárosi bábja”, aki „már tizenhét évvel ezelőtt is a fizetési listáján volt, és azóta is szolgalelkűen hajtja végre az akaratát.”  Kocsis szerint így megint rájuk marad a „feladat”, hogy legyőzzék jövő tavasszal. – Nyilvánvaló, hogy Márki-Zay Péter is csak reggeli lenne a baloldal vezérének – tette hozzá.

Bejegyzését azzal zárta: „Folytatódjék hát a színjáték a baloldalon, de a végén biztosan csak egy nevet: Gyurcsány Ferenc. Megint ránk marad a feladat, hogy legyőzzük jövő tavasszal, készüljünk!”