Deutsch Tamás is reagált Ujhelyi kilépésére

Deutsch Tamás is reagált Ujhelyi kilépésére

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője (Fotó: Deutsch Tamás / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ahogy arról vasárnap korábban lapunk is beszámolt: Ujhelyi István az MSZP EP-képviselője nyílt levélben jelentette be vasárnap, hogy kilép a Magyar Szocialista Pártból. Az MSZP a bejelentést követően közleményben szólította fel Ujhelyit arra, hogy adja vissza európai parlamenti képviselői mandátumát, továbbá, hogy fizesse meg a párt felé fennálló tartozását. Ahogy ezzel kapcsolatban a 168.hu megjegyezte: e szerint Ujhelyi nem jelezte a párt felé, hogy mit kíván tenni a párt színeiben megszerzett európai mandátumával.

Ujhelyi lépésére a Fidesz színeiben EP-képviselő Deutsch Tamás is reagált. A kormánypárti politikus Facebook-oldalán azt írta: „Az MSZP-s EP képviselők száma: 2004 - 9 képviselő. 2022 - 0 képviselő. Ennyi.” A bejegyzés alatti kommentekben Wintermantel Zsolt Újpest volt fideszes polgármestere is, aki egy nevető fej kíséretében azt írta hozzászólásában: „Még ez is sok.”