Márki-Zay Péter a Szájer Józsefről elhíresült brüsszeli eresznél járt

Márki-Zay Péter a Szájer Józsefről elhíresült brüsszeli eresznél járt

Márki-Zay Péter az ikonikus brüsszeli eresz előtt (Fotó: Márki-Zay Péter / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– (...) Hát én még nem jártam itt, szemben azzal a nyolc fideszes országgyűlési képviselővel, akik a tulajdonos bevallása szerint Szájer Józsefen kívül még gyakorta látogattak el azokra az orgiákra, ahol akkor éppen 25 meztelen férfinak volt a maszk és gumi nélküli partija – erről beszélt Márki-Zay Péter összellenzéki miniszterelnök-jelölt a Szájer József miatt elhíresült, brüsszeli eresz előtt szerda esti élő bejelentkezésében. (Ugyan Márki-Zay fideszes országgyűlési képviselőket emlegetett, de az ominózus orgia házigazdája valójában nem nevezte meg, pontosan milyen munkakörben dolgozó magyar kormánypárti politikusokról van szó, egészen pontosan úgy fogalmazott:  összesen kilenc olyan fideszes politikusról tud, aki jelen volt már a bulijain, több más helyi politikus és külföldi képviselő mellett, de egyébként ezen állítását nem támasztotta alá konkrét bizonyítékokkal – a szerk.).

Márki-Zay Péter bejelentkezésében arra is kitért, azon a bizonyos napon nemcsak Szájer József ereszkedett le az ereszen, de a Fidesz is. – A Fidesz ereszkedett olyan erkölcsi mélységekbe, ahonnan nincs visszaút, ahonnan minden jóérzésű ember számára vállalhatatlan – mondta hozzátéve, hogy ez a párt volt az is, amelyik egy melegellenes gyűlöletkampánnyal tervezett választást nyerni. Márki-Zay arra is kitért, szerinte az ő érdemük, hogy a kormánypártok leálltak ezzel a kampánnyal augusztusban. Ugyan erre a mostani videóban nem tért ki, de utóbbit amit annak tulajdonítja, hogy ő a miniszterelnök fiának vélt nemi orientációját emlegette. Ezzel ugyanakkor nem aratott osztatlan sikert, legutóbb Jakab Péter Jobbik-elnök mondta szerdán egy Jelennek adott interjúban: az ellenzéknek jobbnak kell lennie a Fidesznél, neki nem fér bele, „hogy politikai termék legyen a miniszterelnök fiából, és remélem, hogy Márki-Zay Pétertől is ez egyfajta túlfutás, amit a kampány hevében tett”.

Márki-Zay értékelte Brüsszelben zajló tárgyalásait is. Szerinte Brüsszelben nagyon nagy a nyitottság egy valódi európai Magyarország iránt, ő maga pedig találkozott a négy legjelentősebb pártcsalád vezető közül hárommal szerdán, míg a negyedikkel pedig csütörtökön fog.