Ajándékozzon Magyar Hang-előfizetést karácsonyra!

Ajándékozzon Magyar Hang-előfizetést karácsonyra!

Magyar Hang-ajándékutalvány minta

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Karácsonyi ajándékötletünk: Magyar Hang-előfizetés!

Ha szeretné szeretteit hetilapunkkal megajándékozni, most megteheti:
ha közvetlenül a kiadónál fizet elő, díszes ajándékkártyát küldünk. Hogy akkor is át tudja adni a kártyát, ha az utolsó napokban, vagy az ünnepek alatt rendeli meg, feltöltöttük letölthető formátumban, így otthon is ki tudja nyomtatni, és a karácsonyfa alá tudja tenni. És amennyiben megrendelésénél jelzi, az új évben postán is kézbesítjük a kártyát.

Az ajándék előfizetések január elsejétől indulnak, amennyiben december 27-ig beérkezik az utalás a számlánkra (különben a január 11-i szám lesz az első, attól a dátumtól kezdődik az előfizetési időszak).  Amennyiben legalább egy évre előfizet, ajándékba küldünk egy Magyar Hang feliratú vászonszatyrot.

Itt meg is rendelheti a lapot! (Kérjük, jelölje be „Az előfizetést ajándékba adom, ajándékkártyát kérek!” opciót, valamint töltse ki a megajándékozott adatait!)

Előfizetési díjaink:
Negyedévre: 5850 Ft
Fél évre: 11 700 Ft
Egy évre: 23 400 Ft

És ha már karácsony! Magyar Hangos ajándéktárgyaink is vannak, különböző csomagokban!

Kérdése van? Segítünk! E-mail: elofizetes [at] hang [dot] hu. Telefon: +36 (1) 303 3944 (üzenetrögzítőnk éjjel-nappal fogadja a hívásokat) Mobil: +36 (70) 210 7343

Bankszámlaszám: Alhambra Press Bt., OTP, 11702036-20724120-00000000

Természetesen a lapot nem csak karácsonyi ajándékba adhatja, később hagyományos ajándékkártyát is tudunk küldeni!

További előfizetési akcióinkról itt tájékozódhat.