Indulok a választáson

Indulok a választáson

Az ellenzéki előválasztás első fordulójának szavazatai, még az összeszámlálás előtt, dobozokban (Fotó: Facebook/MSZP)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hosszas belső küzdelmek, éjszakai hánykolódás, öt doboz elszívott Kossuth cigaretta, 3 üveg gyors egymásutánban ledöntött Hubertus, leheletnyi porocska felszippantása után arra jutottam: vállalom a számomra egyetlen becsületes megoldást. Beállok az arénába, felveszem a bokszkesztyűt, és kiverekedem magamnak a főpolgármesterséget. Pontosan tudom, hogy Budapestet egyedül én menthetem meg, hivatásom van, sőt én magam vagyok a hivatás, a testet öltött gondolat. Ezért is kérem: ne csak az előválasztáson, de ősszel is szavazzanak rám, kedves olvasók.

Szakértelmem biztos lábakon áll: újságíró vagyok, mégpedig igen régóta. Kisujjamban a városvezetés minden csínja-bínja, ravasz trükkje. Egy a baj, hogy sajnos nem elég nagy a szám, no persze kuka sem vagyok, hanem afféle középutas; komoly hibám, hogy nem kiabálva beszélgetek. A hátrányt a kampányidőszakban természetesen igyekszem ledolgozni.

A pártok egy része felsorakozik mögém, sőt úgy lesz majd kikommunikálva a népnek, hogy Klári, Ági, Berci, Bandi, Pisti, netán Laci hosszasan győzködött, mert tudják: csodafegyver vagyok, az önmagát gondoló gondolat, a jel; aztán kiállunk sajtótájékoztatóra a Bosnyák térre, ahol bejelentjük a dolgot.

Puzsér: Tarlóst csak a centrumból érdemes leváltani | Magyar Hang

Testvérek, polgártársak, fogjunk össze, együtt erősek vagyunk, Budapest mindenkié, Budapest az enyém, a többség én vagyok, a többség én leszek. Kövessétek Pethőt! Programom rövid és lényegre törő, a főváros úgy megváltozik, ahogy a legmerészebb álmaitokban sem gondolnátok. Hivatalba lépésem pillanatában ingyenessé teszem minden budapesti polgár számára a légi közlekedést a főváros közigazgatási határain belül. A cél érdekében hidroplánokat és repülőcsónakokat rendszeresítünk, májustól októberig pedig két Zeppelin szállítja az utasokat, már azokat, akik nem akarnak odalent sétálni. A Hegyalja utat beviszem a föld alá, az így keletkező, a Gellérthegy ormáig nyúló zöldfelületre visszaépítem a Tabánt.

Minden nemzedékre szükség van! Több lesz a templom, legalizálom a marihuánát, amit az érdeklődők a kerületi önkormányzatok e célra kialakított coffee shopjaiban vásárolhatnak meg. Kálmán Olgát és Puzsér Róbertet megteszem éjszakai főpolgármesterré. Én akkor alszom; ők lesznek az én szemem, az én fülem és irányító kezem a bulinegyedben (amit szintén beviszek a föld alá).

Ki legyen Tarlós István kihívója? Egymásnak feszültek a jelöltek | Magyar Hang

Higgyetek, bízzatok, bátorság! Igazság, ámen! Nem veszíthetünk! Ha pedig mégis, arról ti tehettek, szemellenzős, elhülyült, elbirkult banda, moslék-ország legalja. Mert azok vagytok. Nyugati fény? Civil kurázsi? Gyáva népnek nincs hazája! El is húzok innen, megyek Klárika után. Sírni fogtok, de akkor már késő lesz. Nagyon-nagyon késő!

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Hang 2019/24. számában jelent meg, 2019. június 14-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja csütörtök estig az újságárusoknál, valamint elektronikus formában a Digitalstandon! És hogy mit talál még a 2019/24. számban? Itt megnézheti!

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Támogasson minket!

Keresés

Árnyék podcast – Apokalipszis, Eurovízió, cancel culture