Üzenet Bayer Zsoltnak: elég a kíméletből!

Üzenet Bayer Zsoltnak: elég a kíméletből!

Bayer Zsolt a Civil Összefogás Fórum egyik rendezvényén a budapesti Szent Margit Gimnáziumban 2016. március 14-én (Fotó: Elekes Andor/Wikipedia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Belmondo együttes frontembere egy Facebook-kommentben az alábbiakat írta: „Ezek kierőszakolják maguknak, hogy egyszer csak majd ugyanúgy kezeljük a Fidesz-szavazót, mint hajdanán a nyilas suhancokat vagy az AVH-st. Meg fogják csinálni, hogy a köznép úgy is bánjon majd el velük.” A megjegyzés a Hír Tv Troll című műsorára vonatkozott, amely beszédes nevével tűpontosan jellemzi a Nemzeti Együttműködés Rendszerének viszonyát a nyilvánossághoz és a közéleti diskurzushoz.

A Troll kétségtelenül a kormánymédia legbűzlőbb segglyuka, amelynek résztvevői önérzetesen hirdetik, hogy sem vécépapírt, sem vizet nem használnak. A műsor szereplői M. Dobos Marianne vezetésével a magyar társadalom cinizmusra nevelését végzik – félreérthetetlen céljuk, hogy nézőikből magukhoz hasonló trollokat képezzenek. Boros Bánk Levente, a jobboldal rossz képességű Pogátsa Zoltánja hétről hétre leckét ad romlottságból és szolgaságból, Pindroch Tamás pedig kifejezetten úgy fest decens öltönyében, mint aki az Állatfarm próbájára siet, s épp szerepben van, mint Napóleon elvtárs százezredik számú, senkiházi talp
nyalója.

E szennyes kompánia tagjai hétről hétre kísérletet tesznek arra, hogy a Hír Tv képernyőjére vigyék mindazt az acsarkodó gyűlöletet, amelyet hungarianwarrior, kocsogballibak88 és Bede Zsolt, a Vadhajtások mestertrollja az internet kommentmezőiben elővezet. El kell ismerni, hogy a műsor eredményesen csatornázza be a dögkutak bűzét a hazai otthonokba – ennek szólt Czutor Zoltán felháborodott reakciója.

Rendőrségi feljelentést tett a Bayer Zsolt által agyonveréssel fenyegetett Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar tagja ismeretlen tettes ellen | Media1

Akinek volt alkalma megismerni a netes szubkultúrát, az megtapasztalhatta, hogy a troll nem pusztán a legösszeférhetetlenebb, hanem egyben a legérzékenyebb féllény a világon. Ennek nyomán a nap mint nap karaktergyilkosságokban, gyűlöletkeltésben, hazudozásban, az ellenzéki közszereplők dehumanizálásában és magyarságból való kirekesztésében utazó kormánymédia hajtóvadászatba kezdett, mondván: Czutor Zoltán akasztani akar – holott Soros György ezúttal épp azért a véleményért fizetett, hogy milyen veszélyes úton járnak Orbán Viktor trolljai. A ravasz gyíkember-zsidó azonban hiába penget békésebb húrokat, Rogán Antal és Habony Árpád médiagépezete azonnal felmérte a csaknem nyolc lájkig jutó figyelmeztetés mögött rejlő ördögi csapdát, s rámutatott a valódi szándékra, amely szerint itt jobboldali embereknek épp bitókat ácsolnak. „Újra itt az ötvenes évek: jaj, ijedjünk meg, mert ki tudja, mire képesek – hisz nekünk csak hadseregünk, rendőrségünk, végtelen pénzünk és ügyészségünk van, nekik viszont van egy Czutor Zoltánjuk, aki énekel is, meg gitározik is, és fel akar bennünket akasztani!”

Az ügy hullámai mára átcsaptak a Troll kicsinyes résztvevőinek üresen kongó feje fölött, hogy egyenesen Bayer Zsolt ötös számú párttagkönyve mellé fröccsenjenek. A fiatal demokratából vén autokratává fejlődött, goebbelsi hajlamú publicista izgalmas vitát kezdeményezett Czutor Zoltánról és hét lájkig jutó kommentjéről. A mélyen vallásos keresztény uszító az alábbi dilemmát veti fel kérdés gyanánt népes táborának és közvetve a Nemzeti Együttműködés Rendszerének: „Addig is, ameddig elkezd majd akasztgatni a Zoli, marad a kérdés, hogy mit csináljunk vele. Szeressük jobbá, vagy verjük agyon? Nagy dilemma ez, barátaim…”

Kedves Zsolt! Nincs itt semmiféle dilemma. Legyen elég a szeretetből – már az is túlzás volt, amit eddig szétsugároztál! Legyen elég a könyörületből! Nem látod, hogy már a Jézus Krisztus is azért könyörög, hogy végre taknyukon és vérükön rángasd ki az ellenzéki gazembereket az ország templomából? Nem látod, hogy a magyarok szent királyai csillagösvényen égi fanfárokat fújnak, hogy ébredj fel végre, és ásd be nyakig az orgoványi erődbe a sok nemzetárulót, s hogy cigány gyerek elgázolása esetén most már tényleg taposs a gázra? Miért akarsz bárányabb lenni a Báránynál, miért nem engedsz utat a jogos dühödnek? Miért akarod jobbá, magyarabbá szeretni azt, akiről tudod, hogy nem lehet? Hát ennyire elkényelmesedtél abban a szép kis lakásban, ott a Budai Várban? Hogy lehet ennyire ortodox módon értelmezni a szeretet parancsát?

Jól írtad: agyon kell verni – de előtte vájd ki a szemét, és a szemgolyóit nyelesd le vele! Aztán vágd ki a nyelvét, hogy ne értsd, mit üvöltözik! Hadd adjon elő egy utolsó, szöveg nélküli fájdalmas dalt a rohadék! Erőszakold meg, de ne csak te, hanem a teljes Prónay Pál Polgári Kör! Ne feledd, hogy ez esetben ez megtorlás, és nem buziskodás! Lógassátok fel a lábánál fogva, és köpjétek pofán! Kiáltsd: „Ez kellett neked, mocskos balliberális féreg?!” Aztán egy snitzerrel vágd fel a torkától a péniszéig! Hagyd, hogy a belei a földre hulljanak, aztán hugyozd le! A többiek is! Ha kifingott, írd alá vérrel: „ő volt a Soros”! Magyarul írd, hadd tanulják meg, mi az ország nyelve!

Ha elvégeztétek a melót, keressétek meg a következő mocskos állatot, és ne szeressétek semmi mássá, hanem bánjatok el vele még ennél is keményebben! Aztán jöhetnek a családjaik! Ne legyen benned többé irgalom! Nem érdemlik meg. Szabadságharcos vagy, akit szeret a gazda, és akit este vár a finom vacsora.

Ha elakadsz, keress bátran: Puzsér Róbert

A Publicisztika rovatban megjelenő írások ne feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját.

Ez a cikk eredetileg a Magyar Hang 2020/21. számában jelent meg május 22-én.

Hetilapunkat megvásárolhatja az újságárusoknál, valamint elektronikus formában! És hogy mit talál még a 2020/21. számban? Itt megnézheti!