Szalai Ádám jól van, és valószínűleg játszhat a németek elleni szerdai meccsen

Szalai Ádám jól van, és valószínűleg játszhat a németek elleni szerdai meccsen

Szalai Ádám, a magyar válogatott játékosa a Magyarország - Írország barátságos labdarúgó-mérkõzés elõtt Budapesten, a Szusza Ferenc Stadionban 2021. június 8-án (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Jó hírrel szolgált a  Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Szalai Ádám, a magyar válogatott csapatkapitánya állapotáról. Mint ismert, a szombati magyar–francia meccs után kórházba kellett vinni Szalait, mert a mérkőzés 25. percében egy párharcban ütést kapott a fejére. Akkor a nyakát és a homlokát is jegelték, de a játékot nem tudta folytatni.

Az MLSZ vasárnap szűkszavú Twitter-közleményben számolt be Szalai állapotáról. Eszerint „a tegnap esti alapos vizsgálatok negatív eredménnyel zárultak, így a támadó a Németország elleni mérkőzésen remélhetőleg már a szakmai stáb rendelkezésére állhat”. 

A Telexnek Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke elmondta: Szalait már szombat este, a vizsgálatok elvégzése után kiengedték a kórházból, és azóta csatlakozott a magyar csapathoz Telkiben.

A magyar csapat következő meccsére szerdán kerül sor, Németország lesz az ellenfél, és a szombati bravúros döntetlen után még van esélye a továbbjutásra a válogatottnak.